• www.pixabay.com

Repair Cafés Langedijk

LANGEDIJK Wie spullen heeft ie aan een kleine reparatie toe zijn of zelf zijn of haar reparatiekennis wil opschroeven, is van harte welkom langs te komen bij een van de repair cafés in de gemeente Langedijk. Naast elektronische apparatuur zoals computers kunnen mensen ook langs komen voor eenvoudige kledingreparaties. Op woensdag 9 mei is er een repair café in de Sociale Winkel in winkelcentrum Broekerveiling en op woensdag 23 mei wordt er gerepareerd in Het Behouden Huis in Oudkarpsel.

Ervaren reparateurs zullen de reparatie samen met de bezoeker verrichten, zodat de bezoeker een soortgelijke reparatie (in het vervolg) zelf zal kunnen uitvoeren. Het op peil brengen van de grotendeels vergeten reparatiekennis is namelijk ook een belangrijk doel ven het landelijke initiatief Repair Café.

Het Repair Café richt zich op een breed publiek. Jong,oud, arm of rijk; de deur staat voor iedereen open. Met nadruk ook voor mensen die mee willen helpen met de reparaties voor hun medeburgers.

Elke tweede en vierde woensdag van de maand is er repair café in Langedijk. De eerste van 14:00 tot 16:00 in de Sociale winkel in het winkelcentrum. De vierde woensdag van de maand is Het Behouden Huis aan de Dorpsstraat in Oudkarspel de locatie voor reparatie van 14:00 tot 16:00 uur. In de maanden juni, juli en augustus gaat het repair café Langedijk even op vakantie.

Kijk voor meer informatie over het repair café op de website https://millenniumgemeentelangedijk.com/repair-cafe/.