• Marinus Rintel

Repair Café

In november is het repair café de 14e in de Sociale winkel en de 28ste in het Behouden Huis. In Oudkarspel is er hulp bij kledingherstel. Niet in de Sociale Winkel. 

Het Repair Café  richt zich op een breed publiek. Jong,oud, arm of rijk; bij het Repair Café  staat voor iedereen de deur open. Met nadruk ook voor mensen die willen helpen. Hebt u spullen die aan een kleine reparatie toe zijn of wilt u zelf uw reparatiekennis opschroeven, kom dan langs. Naast elektronische apparatuur zoals computers kunt u langs komen voor eenvoudige kledingreparaties. Ook  alles met een stekker is welkom! 

Ervaren reparateurs zullen de reparatie samen met u verrichten, zodat u een soortgelijke reparatie (in het vervolg) zelf zult kunnen uitvoeren. Het op peil brengen van de grotendeels vergeten reparatiekennis is namelijk ook een doel ven het landelijke initiatief Repair Café.

Elke 2e en 4e woensdag is er repair café in Langedijk. Eerst van 14:00-16:00 in de Sociale winkel in WC Broeker Veiling. De vierde woensdag van de maand in het Behouden Huis te Oudkarspel van 14: 00 tot 16:00.