• Laurens Commandeur van de Groen Zwarte Maten met de planten bij Maatwerk

    Maatwerk GGZ NHN

Planten voor Maatwerk GGZ NHN

Mooi gebaar supportersclub SVW 27

HEERHUGOWAARD

De GGZ NHN werd deze week aangenaam verrast door de Groen Zwarte Maten. De supportersvereniging van SVW 27 , die al vanaf 1973 bestaat, organiseert tal van activiteiten met als doel de voetbalvereniging te ondersteunen.

GERANIUMS Vele elftallen hebben ondervonden hoe waardevol de steun is van de supportersclub. Het geld komt binnen door onder andere de verkoop van Grote Club Actie loten, de verkoop van loten bij thuiswedstrijden van het eerste team en het het ophalen van oud papier in verschillende woonwijken.

MOEDERDAG De jaarlijkse geranium- en begonia actie is daarnaast één van de activiteiten die ten goede komt aan de club. Door de inzet van veel jeugdleden werden ook de afgelopen maanden weer veel planten verkocht. Op de zaterdag voor Moederdag vonden maar liefst 11.000 planten hun weg naar veel adressen in Heerhugowaard. De laatste jaren schenkt het 1e elftal van de SVW 27 een flink aantal planten aan een goed doel. Zo ontvingen Hugo Oord en de Raatstede eerder al mooie geraniums en begonia's.

DAGBESTEDING Dit jaar ging de flora naar Maatwerk aan de Taxuslaan 34 . Hier vinden mensen met een heden of verleden in de psychiatrie hun dagbesteding. Vanuit Maatwerk zorgt de onderhoudsploeg van de GGZ NHN ervoor dat het zwerfafval op en rond de velden van SVW 27 regelmatig wordt opgeruimd. De voetbalclub is blij met de hulp en heeft dit door de schenking van de planten nog eens onderstreept. De medewerkers van de GGZ waren er blij mee. De ingang van het pand ziet er vanaf deze week door de Groen Zwarte Maten en SVW 27 dan ook prachtig uit.