• St. Lief Langedijk

Nominaties welkom voor Martin Neesen Prijs 2019

LANGEDIJK Stichting Lief Langedijk reikt op 17 maart de derde Martin Neesen Prijs uit.

Tijdens het Lief Langedijk Concert werd de Martin Neesen Prijs uitgereikt aan St. Hart van Oudkarspel. De Martin Neesen Prijs wordt elk jaar uitgereikt. Tot en met 31 december 2018 kan iedereen in Langedijk weer nomineren.
Het gaat om de volgende kernwoorden: Welk persoon of organisatie binnen Langedijk toont betrokkenheid, bindt de Langedijker gemeenschap samen en durft te dromen van een betere toekomst voor de mensen in Langedijk?
Het aanvraagformulier is te vinden op www.lieflangedijk.nl onder het kopje stichting. Vanaf 1 januari 2019 gaan de bestuursleden van Stichting Lief Langedijk de ingestuurde nominaties bekijken en daaruit wordt een top 3 samengesteld. Met de top 3 worden vervolgens gesprekken gevoerd en de winnaar wordt bekend gemaakt op zaterdag 23 maart 2019 tijdens het Lief Langedijk Concert in de Allemanskerk.
De winnaar wint een prachtige bokaal van glas gemaakt en een aanzienlijk geldbedrag (10.000 euro) dat besteed moet worden aan een project in Langedijk dat betrokkenheid nog verder gaat vergroten. Nomineren kan via www.lieflangedijk.nl