• Trace and the Old Dix in actie.

    Aangeleverd

Nieuwe editie van Jazzclub Cool

HEERHUGOWAARD De band Trace and the Old Dix verzorgt zondag 19 november de muziek tijdens de door Jazzclub Cool in samenwerking met de Jazzclub Heerhugowaard georganiseerde jazzmiddag.

Ook dit seizoen is er elke maand een jazzmiddag in het Café Cool aan het Coolplein. Trace and the Old Dix bestaat uit zes mannen (de Old Dix) en één vrouw (pianiste Trees (Trace) Mol en werd al weer flink wat jaren geleden opgericht door enkele leden uit Langedijk en omstreken.

Alhoewel alle leden in diverse bands van verschillende richting hun muzikale sporen al ruimschoots verdiend hebben, vinden zij het leuk om een aparte invulling aan deze muziek te geven. De te spelen nummers worden door alle leden aangeleverd, waardoor er niet alleen echte dixielandnummers op het repertoire staan. Er wordt door de bandleden veel gezongen en er wordt regelmatig van instrument gewisseld, wat een verrassende klankkleur geeft.

De bezetting is: Wouter Borgers – saxen/zang, Aad Peters – drums, Han Rademakers – gitaar/zang, Jan van der Fluit – trompet/zang, Richard Cochrane – trombone, Trees Mol – piano en Jan Scholder – bas/zang. De jazzmiddag bij Café Cool begint om 14.30 uur. De toegangsprijs is voor wie geen passe-partout voor de jazzmiddagen heeft 5 euro per persoon. Een passe-partout is verkrijgbaar via www.coolheerhugowaard.nl of aan de servicebalie van het theater.

Ook dit seizoen is er elke maand een jazzmiddag in het Café Cool. Het hele programma voor de elf jazzmiddagen is te vinden op www.coolkunstencultuur.nl en de site van Jazzclub Heerhugowaard: www.jazzclubhhw.nl.