• Jelmer de Haas

Moksi, Afro Bros en Lijpe komen naar Indian Summer Festival 2018

LANGEDIJK Moksi, Afro Bros, Sophie Francis, Dopebwoy, Lijpe, Venz, Yunoww en Rico Fernando zijn toegevoegd aan de line-up van Indian Summer 2018.

Indian Summer wordt in 2018 voor de achttiende keer georganiseerd. In totaal treden meer dan vijftig artiesten op in Langedijk. Het festival vindt plaats op vrijdag 29 juni en zaterdag 30 juni. De voorverkoop is inmiddels gestart.
Voor de Barbapapa 80's 90's stage worden de volgende lokale artiesten bekendgemaakt: Alex van Oostrom, Mr. President, Sweet Le Freak, Praia del Sol, Ed Brown, Sydney MC en Daredevils (die al bevestigd waren voor Indian Summer 2018).
Nieuw dit jaar op Indian Summer is het ambassadeursprogramma Verve, dat het publiek in staat stelt beloningen te verdienen. Door tickets te verkopen aan hun vrienden verdienen zij punten waarmee ze voor onder meer een dj-set van 30 minuten kunnen sparen. Andere beloningen zijn een fotoshoot met vrienden door de festivalfotograaf, een bierfiets inclusief bier en een persoonlijk Dixi die het hele festival lang alleen voor de winnaar toegankelijk is.

Weekendtickets voor Indian Summer kosten dit jaar €65 (inclusief €5 servicekosten), verblijf je het hele weekend op de camping dan betaal je €85 (inclusief €5 servicekosten). Dagtickets voor de vrijdag kosten €45 (inclusief €5 servicekosten) en voor de zaterdag €50 (inclusief €5 servicekosten). Daarnaast biedt Indian Summer een gelimiteerd aantal groepsbundels aan. Tickets worden verkocht via IndianSummerFestival.nl, Eventim en alle Primera-winkels.