• TheDirtyDaddies

Koninklijk feest op Raadhuisplein

HEERHUGOWAARD In de Koningsnacht en op Koningsdag 27 april is het groot feest in de feesttent op het Raadhuisplein. Twee topbands zullen zich melden voor een spetterend optreden.

Dit jaar kent de Koningsdag-viering in het oude centrum van Heerhugowaard een geheel vernieuwde opzet met grote feesttent. Bar/Dancing Marlène, Grand Café de Heeren en Café de Swan slaan de handen ineen en zijn de organisatoren achter dit muzikale feest. De feesttent op het Raadhuisplein telt zo'n 600 vierkante, waarin top bands en dj's zullen optreden en met een lichtshow.

In de Koningsnacht op 26 april is er van 19.00 tot 00.30 uur muziek te horen. De band The Rich and Famous en DJ Ray zullen optreden. Op Koningsdag 27 april kan het publiek tussen 13.00 tot 20.00 uur genieten van optredens van de band The Tour en DJ Rene Verkerk. Beide dagen is de entree vrij. In de ochtend van 27 april wordt er ook weer een grote vrijmarkt gehouden op en rond het Raadhuisplein. Deze markt begint al om 7.00 uur.

POPWEEKEND Popweekend Heerhugowaard is een nieuw evenement op het stadsplein. Op 25 en 26 mei schotelen de ondernemende Ad, André, Jacco en Remco de Heerhugowaarders een mooi muzikaal evenement voor op het Stadsplein bij het gemeentehuis. Ook Popweekend Heerhugowaard zal plaatsvinden in een grote feesttent. Op vrijdag 25 mei wordt er afgetrapt met showband The Dirty Daddies. Naast deze top band zal Dj Jerome ervoor zorgen dat het een groot feest wordt . Zaterdag 26 mei is er het grote Foute 90's /00's feest, met DJ Wipneus en Pim, 2 Brothers on the 4th Floor en DJ Ray. Beide avonden (25 en 26 emi) gaat de feesttent open om 19:00 uur en duurt het feest tot 00:30 uur Kaarten los per avond kosten 15 euro per stuk en voor een combiticket voor beide dagen betaalt de bezoeker 22 euro. (beide prijzen zijn exclusief 2 euro fee) Kaarten voor het Popweekend zijn binnenkort te koop bij Grand Café de Heeren en Dancing-Partycentrum Marlene.