Indian Summer XL: terug naar één dag

Kaarten zijn vanaf nu weer verkrijgbaar

LANGEDIJK Scooter, Golden Earring, Bizzey, Miss Montreal, Nick & Simon zijn een paar van de grote namen die zich hebben verbonden aan Indian Summer XL in Geestmerambacht, Langedijk.

Het festival gaat terug naar één dag, de ouderwetse zaterdag 29 juni. Op die dag pakt Indian Summer extra groot uit: meer artiesten op de line-up dan ooit, meer area's waaronder een Apres Ski Winter-Wonderland en een reuzenrad.

OPEN-AIR MAIN STAGEOp veler verzoek komt er een open-air main stage. Daarnaast is er een speciale camping weekender met pre- en afterparty op de vrijdag.

De ticketverkoop is afgelopen zaterdag van start gegaan. Kaarten kunnen gereserveerd worden via www.indiansummerfestival.nl.

Scooter is zaterdag 29 juni de grote afsluiter. Deze legendarische Duitse raveband verkocht onlangs hun concert in AFAS Live binnen één dag uit, waarna een tweede optreden werd toegevoegd.

GOLDEN EARRING Hoog op de wensenlijst van de Indian Summer-bezoekers stond al jaren de legendarische rockband Golden Earring, dit jaar is het de organisatie gelukt ze te strikken. En, in 2018 waren zij dé lievelingen van Indian Summer Festival en daarom zijn ze er ook in 2019 weer bij: de Volendamse zangers Nick & Simon.

Naast deze headliners komen ook de belangrijkste namen van dit moment naar Indian Summer: Ronnie Flex & Deuxperience, Bizzey, Miss Montreal, Wulf, Tony Junior, Famke Louise en Josylvio.

Voor de echte party-animals die van een weekend lang festival houden, introduceert Indian Summer Festival komend jaar iets nieuws: een camping weekender met exclusieve pre- en afterparties.

De eerste artiesten voor de XL Vrijdag Pre-Party op 28 juni zijn: Deepend, Daredevils en Stef Ekkel. De feesten op Camping Twilight Zone worden gehost door De Jongens Van Het Feest