• Schaatsliefhebbers kunnen de komende weken weer genieten op ijsbaan Hartje Winter.

    Richard Rood

Hartje Winter weer terug

Al meer dan tien jaar vaste waarde

HEERHUGOWAARD IJsbaan Hartje Winter op het Stadsplein bij winkelcentrum Middenwaard in Heerhugowaard gaat op vrijdag 8 december weer open. De ijsbaan zal tot en met 7 januari iedere dag geopend.

Heerhugowaard kan ook dit jaar weer schaatsen. Waar natuurijs steeds zeldzamer wordt, kunnen de kinderen in Heerhugowaard ieder jaar gedurende de kerstperiode vier weken heerlijk schaatsen op de overdekte ijsbaan op het Stadsplein in Heerhugowaard.

OPENINGSWEEKEND Hartje Winter is vanaf vrijdag 8 december iedere dag geopend. Naast schaatsen zijn er nog genoeg andere dingen te beleven. Op zaterdag 9 december zal niemand minder dan Dries Roelvink optreden tijdens het grote openingsfeest. Zondag 10 december staat in het teken van de grote Hollandse Hits A Life artiestenparade, wat de afgelopen jaren is uitgegroeid tot een groot feest.
Verder staan de eerste twee weken bij Hartje Winter voornamelijk in het teken van het schoolschaatsen, alle basisscholen uit Heerhugowaard komen weer langs.

Iedere vrijdagmiddag vindt de Hartje Winter VrijdagMiddagBorrel (vrijmibo) plaats, de ideale manier om je weekend te beginnen. Verder komt op woensdag 20 december de KPN Junior Schaatsclub naar Heerhugowaard (schaatsclinics door een bekende oud-schaatser).
Hartje Winter, gelegen op het Stadsplein naast Winkelcentrum Middenwaard, is van 8 december tot en met 7 januari iedere dag geopend, ook tijdens de feestdagen. Check www.hartje-winter.nl of Facebook van Hartje Winter voor het laatste nieuws, openingstijden en om te zien wat er allemaal te beleven is tijdens Hartje Winter.

Op zondag 17 december is bij de ijsbaan de wedstrijd AZ-Ajax te bewonderen voor de sportliefhebbers. Op eerste kerstdag maandag 25 december kan er worden geschaatst van 10.00 tot 18.00 uur en op tweede kerstdag dinsdag 26 december van 10.00 tot 21.00 uur.

Op de een na laatste dag van het winterspektakel, zaterdag 6 januari kunnen mensen schaatsen van 10.00 tot 21.00 uur. Van 17.00 tot 22.00 uur vindt er een Melting Ice Party met coverband Alle Tijd plaats.

Hartje Winter wordt ondersteund door diverse Heerhugowaardse bedrijven, de gemeente Heerhugowaard en het landelijke platform IJSTIJD! van de KNSB.