• GNW

Gezond Natuur Wandelen

HEERHUGOWAARD Samen wandelen in het groen is goed voor lichaam én geest. Daarom biedt Stichting Gezond Natuur Wandelen elke week op vaste tijden en plekken wandelingen aan in de natuur of het groen in de stad. Een wandeling duurt ongeveer een uur en gaat in een rustig tempo. Deelname kost niets, aanmelden is niet nodig. Na afloop is er gelegenheid om samen koffie of thee te drinken. In Heerhugowaard zijn op twee locaties Gezonde Natuur Wandelingen.

Een overzicht van alle wandelingen is te vinden opwww.gezondnatuurwandelen.nl.

De wandelingen zijn speciaal voor mensen die wat meer willen bewegen en dat graag samen met anderen willen doen. Iedereen is welkom. Vrijwilligers begeleiden de wandelingen en vertellen onderweg wat over de natuur. Gezond Natuur Wandelen Heerhugowaard is op zoek naar mensen die het leuk vinden om een van de wandelgroepen af en toe te begeleiden. Alle vrijwilligers krijgen een wandelbegeleiders- en EHBO-cursus aangeboden.

Belangstellenden kunnen zich aanmelden viacontact@gezondnatuurwandelen.nl. De locaties in Heerhugowaard zijn Centrum 31: elke dinsdag om 10.00 uur en bij Intratuin: elke zaterdag om 10.00 uur.