• Pennywise doet iedereen weer sidderen.

    Warner Bros

Win kaarten voor IT: Chapter Two

ALKMAAR Lezers van deze krant kunnen vrijkaarten winnen voor een nieuwe film bij Vue Alkmaar. Geef antwoord op de volgende vraag en trakteer je partner, beste vriend of een familielid op een middag of avondje film. Deze keer kun je kaartjes winnen voor de film IT: Chapter Two.

Wie is er van de Losers Club als enige in Derry blijven wonen?

Ga naar www.vuecinemas.nl/alkmaarsweekblad en vul het juiste antwoord op de vraag in.

Het kwaad vestigt zich opnieuw in het stadje Derry als regisseur Andy Muschietti in It Chapter Two de Losers Club weer bij elkaar brengt, daar waar het allemaal begon. Bereid je voor op de finale van de grootste horrorfilm allertijden. 27 jaar nadat de Losers Club Pennywise heeft verslagen, keert de clown terug naar het stadje Derry om daar iedereen weer de schrik aan te jagen. De Losers zijn inmiddels volwassen en zijn ieder hun eigen weg gegaan. Maar als er weer kinderen verdwijnen, vraagt Mike, de enige die in Derry is gebleven, aan de rest om naar huis te komen. Getekend door de gebeurtenissen uit het verleden zullen ze hun grootste angsten moeten overwinnen om Pennywise voor eens en altijd te vernietigen... maar de clown is dodelijker dan ooit tevoren.

Verder draaien bij Vue Alkmaar onder meer Once Upon a Time in Hollywood, de actiefilm Angel Has Fallen, Angry Birds 2 en The lion King in de originele en Nederlandse versie. Na de gebeurtenissen uit 'London Has Fallen' wordt geheim agent Mike Banning in Angel Has Fallen beschuldigd van poging tot moord op de president. Hij doet er alles aan om zijn naam te zuiveren.

Bron: Warner Bros. Pictures