• Anita Meyer komt zondag zingen bij De Heeren

    ANP Foto

Muzikaal vertier tijdens Tour de Waard

HEERHUGOWAARD Heerhugowaard maakt zich weer op voor een nieuwe editie van Tour de Waard. Naast wielerspektakel staat het evenement ook altijd garant voor gezellige muzikale optredens bij diverse etablissementen in het centrum van Heerhugowaard.

MARLENE Bij Marlène aan de Middenweg 207 wordt ook dit jaar weer het 'feest der feesten' gehouden tijdens de Tour de Ward. Op het overdekte terras, grenzend aan het parcours van de wegwedstrijd, is vanaf 13.00 uur non-stop muziek te horen. Robbert v/d Steenhoven trapt af, daarna volgen er onder meer optredens van Henk Naber, dj Rene Verkerk, Feest-dj Jacco Silver, Peter Beense en vanaf 20.00 uur zal een suprise act de microfoon te hand nemen. Gratis entree.
DE HEEREN Bij Grand Café De Heeren aan de Middenweg 247 begint het feest zondag 18 augustus om 13.00 uur. Er wordt afgetrapt met het koor Simpel Hollands. Na een jaar afwezigheid komt Anita Meyer ook weer langs. Tevens is Pascal Redeker van de partij en zullen ook dj Ray en dj Jerome van zich laten horen tijdens Tour de Waard. Zanger Joost de Vries mag natuurlijk ook niet ontbreken op dit affiche.

Op het Raadhuisplein treedt vanaf 16.00 uur de rock- en coverband Janssen & Janssen op, op uitnodiging van Bar Café Het Waertje. Janssen & Janssen bestaat sinds 2018. Daarvoor waren Bianca, Wilma, René, Aad, Jan en Marcel actief in vele andere bands in vele verschillende stijlen. Begin 2018 bracht de liefde voor alles dat popt en rockt hen samen in Janssen & Janssen.