• Day & Nite
  • Day & Nite

Drone racing in parkeergarage Middenwaard

HEERHUGOWAARD In de parkeergarage P1 van winkelcentrum Middenwaard kunnen bezoekers zaterdag 24 maart van 10.00 tot 17.00 uur drone racing bewonderen. Vorig jaar kwamen de beste drone racers van Nederland voor het eerst naar Heerhugowaard om hun vliegkunsten te tonen. Nu zijn ze terug.

In parkeergarage P1 vlogen vorig jaar de racedrones met wel 125 km per uur over en door het spectaculaire parcours. Een dronerace van deze omvang had niet eerder plaats gevonden in Nederland. Daarom gaat het evenement op herhaling.

Ook dit jaar zijn de krachten weer gebundeld met de dronerace experts van Total Drone Xperience. Zij zijn autoriteit op dit gebied en beloven vette races met nationale en zelfs internationale racers.

SPECIALE BRILLEN Bezoekers kunnen de races op de schermen volgen óf, nieuw dit jaar, kijken middels speciale brillen mee met de racers. Ook zijn er weer demonstraties en simulators om te testen of jij een échte dronerace-piloot zou kunnen worden.

Drone Racing Middenwaard vindt plaats op zaterdag 24 maart tussen 10.00 en 17.00 uur in parkeergarage P1 van winkelcentrum Middenwaard. De ingang vind je bij de entree t.h.v. AH / Gall & Gall.

.