• Oud-burgemeester Jan Hoekema leidt het nieuwe programma 'Aan tafel met'.

    Gemeente Langedijk

Directeur Koninklijke Vezet 'aan tafel bij' oud-burgemeester Jan Hoekema

BROEK OP LANGEDIJK In de Sociale Winkel in winkelcentrum Broekerveiling in Broek op Langedijk start donderdag 17 mei om 16:00 uur een nieuw maandelijks programma onderdeel 'Aan tafel met' met voormalig burgemeester Jan Hoekema. Prominente Langedijkers komen een uur aan het woord over welke rol zij vervullen in de gemeenschap en hun drijfveren. De eerste gast aan tafel is directeur Frans Kramer van Koninklijke Vezet.  

De Sociale Winkel etaleert programma's met maatschappelijke betekenis. Met dit programma brengen we geïnteresseerden in contact met top ondernemers en geven we inzicht in hun waarde voor de maatschappij. "Aan tafel met" biedt antwoorden op de vragen: Wat drijft deze mensen? Op welke manier ondernemen zij maatschappelijk verantwoord ?  Hoe succesvol zien zij zichzelf? Zien ze een rol voor de Sociale Winkel en haar partners?

Frans Kramer wordt geïnterviewd over allerlei actuele economische zaken en maatschappelijke thema's. Als voorzitter van Bedrijvenvereniging Alkmaar, als directeur Vezet en als voorzitter van tal van commissies: overal ontpopt hij zich als pleitbezorger van de (economische) groei van Langedijk en omstreken. Hoe lastig de uitdaging ook was, bijna altijd bereikte hij consensus, mede dankzij zijn overtuigende en inspirerende manier van leidinggeven, die hem tot een icoon op het gebied van dienend leiderschap maakte.

Het gesprek terugkijken kan via www.socialewinkel.nl.  De Sociale Winkel biedt plaats aan een dertigtal personen die het gesprek live kunnen volgen. Aanmelden kan via aantafelmet@socialewinkel.nl of kom op tijd langs.