Digitaal fit met Seniorweb

HEERHUGOWAARD Seniorweb Heerhugowaard start in januari 2018 met nieuwe cursussen over tablets, iPad en Windows 10. Voor degenen die nog weinig van de computer weten is er een Windows 10 beginnerscursus.

De cursus Windows 10 overstappen bestaat uit vier lessen, de cursus Windows 10 beginners uit acht lessen. Wie meer te weten wil komen over het gebruik van de iPad kan een cursus van vier lessen volgen en voor eigenaars van een Andriod tablet zijn er vijf lessen. Deze cursussen starten allemaal in de eerste maand van het nieuwe jaar.

Half maart 2018 start er nog een tweedaagse cursus voor omgaan met Cloud/Dropbox. De mensen leren bij Seniorweb Heerhugowaard, stap voor stap, in kleine lesgroepen onder leiding van ervaren docenten. De eerste cursussen starten in de tweede week van januari 2018 en worden gegeven in het leercentrum, gevestigd in het gebouw van de Sterrenwacht Saturnus aan de Van Veenweg 98. De Hugohopper stopt op verzoek aldaar. Aanmelding voor een van de genoemde cursussen kan via seniorwebheerhugowaard@live.nl. Kijk voor verdere informatie en aanmelding op www.seniorweb.heerhugowaard.nl Elke woensdagmiddag van 13.30 tot 15.00 uur is er inloopspreekuur waar bezoekers terecht kunnen met vragen over onder meer tablets en smartphones maar ook over Windows 10. Het eerste inloopspreekuur is op woensdag 10 januari. VRIJWILLIGERS Seniorweb Heerhugowaard is trouwens op zoek naar versterking. Wie affiniteit heeft met computers, laptop, tablet en/of smartphone en het leuk vindt om anderen te helpen is van harte welkom.

Bel voor meer informatie over een functie bij Seniorweb met Herman Grol, 072-5715517/06- 57048411 of mail naar hgrol2@hetnet.nl.