• Korting bij zwembaden in Heerhugowaard.

    Pixabay

De Huygenpas in kerstvakantie

HEERHUGOWAARD De Huygenpas is een kortingspas die zorgt voor extra financiële ondersteuning voor gezinsleden wanneer de ouders/verzorgers een laag inkomen en weinig vermogen hebben.

Elk gezinslid vanaf 12 jaar ontvangt een eigen pas. Het tegoed voor kinderen van 4 tot en met 11 jaar wordt bijgeschreven op de pas van de ouder.

Zo is er bijvoorbeeld korting bij verschillende zwembaden in Heerhugowaard en bij Dierenpark Van Blanckendaell in Tuitjenhorn.

Leuke plekken om in de kerstvakantie naartoe te gaan!

Bij de Vue Bioscoop Heerhugowaard kunnen met korting filmvoorstellingen betaald worden met het tegoed dat op de Huygenpas staat. Op vertoon van de Huygenpas wordt van maandag tot en met donderdag korting gegeven.

Wat staat er op de pas? Een tegoed (digitaal bedrag) om uit te geven bij onder meer musea, verenigingen en de bioscoop.

Hoeveel dit tegoed is hangt af van de leeftijd. Het is 150 euro voor kinderen van 4 tot en met 11 jaar; 300 euro voor kinderen van 12 tot en met 17 jaar; 85 euro voor 18-jarigen tot de pensioengerechtigde leeftijd en 170 euro voor pensioengerechtigden.

VRIJWILLIGE OUDERBIJDRAGE Met de 'vrijwillige ouderbijdrage schoolgaande kinderen' kan de vrijwillige ouderbijdrage voor de kinderen aan school betaald worden.

Kinderen op de basisschool? Dan is de vergoeding maximaal 55 euro. Kinderen op de middelbare school? Dan is de vergoeding maximaal 110 euro.

Benieuwd naar de pas en naar de kortingen? Kijk dan voor meer informatie op www.haltewerk.nl/huygenpas.