• Wethouder v.d Starre van Heerhugowaard overhandigt de Bronzen Waaier aan Sander Brouwer.

    Erik Boschman

De Hooge Waerder wint Bronzen Waaier 2018

REGIO Wethouder Jan van der Starre van de gemeente Heerhugowaard heeft afgelopen maandagavond de Bronzen Waaier 2018 uitgereikt aan Sander Brouwer van De Hooge Waerder Accountants.

Sander is daarmee de meest maatschappelijk betrokken Waaier-ondernemer van 2018. Deze feestelijke uitreiking met een magisch tintje, vond plaats tijdens het Bronzen Waaier Diner in Grand Café Klunder van Theater De Vest in Alkmaar. Aanstormend maatschappelijk betrokken talent Vincent Smit van Kickstart Your Social Media, nam verrast De Bronzen Duim in ontvangst uit handen van burgemeester Leontien Kompier van de gemeente Langedijk.

De winnaars van beide prijzen hebben, volgens de organisatie, een voorbeeldfunctie op het gebied van maatschappelijk betrokken ondernemen in de regio Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk. Beide prijzen worden jaarlijks uitgereikt door Stichting De Waaier.

Uit een 'long list' van kandidaten selecteerde een jury de genomineerden van De Bronzen Waaier 2018: De Hooge Waerder, EHBA Trainingen, Erkamp Boot Willemsen Notarissen en P.J. Koper Vastgoed. Deze jury bestaat uit Olaf Bak van BAK Reizen uit Alkmaar, winnaar van de Bronzen Waaier 2017, wethouder Jan van der Starre van de gemeente Heerhugowaard en Hugo van Arem van Club B3 uit Sint Pancras. Leden van het bedrijvenplatform van De Waaier stemden op de genomineerden en daaruit kwam De Hooge Waerder als winnaar naar voren. Het team van De Waaier kiest ieder jaar de winnaar van de Bronzen Duim.