• Max Ursem, Fleur Boven en Artoesh Awetisian strikken Gerrit Zalm voor netwerkontbijt.

    Bert Boer

College Tour bij Horizon College

HEERHUGOWAARD 'Samen werk maken van je opleiding'. Dat is waar het Horizon College voor staat. Het Regionaal Opleiding Centrum heeft veel contact met ondernemers, instellingen en andere scholen in de regio, daarbuiten en zelfs in het buitenland. Met hen wordt ervoor gezorgd dat studenten tijdens de opleiding volop kennismaken met de praktijk.

Studenten van de opleidingen Junior-Accountmanager en Facilitair Leidinggevende hebben niemand minder dan Gerrit Zalm gestrikt voor een netwerkontbijt op dinsdag 22 januari. Aan de oud-minister van Financiën worden vragen van MKB uit Noord-Holland voorgelegd. Dit gebeurt in de vorm van het televisieprogramma 'College Tour'. Studenten Max Ursem, Artoesh Awetisian en Fleur Boven verzorgen dit huzarenstukje met begeleiding van docenten John Philippen en Cees van Swol plus enkele klasgenoten. "Het is een succes als de deelnemende ondernemers straks zeggen 'Dat ontbijt smaakt naar meer, het is van toegevoegde waarde,'" meent Max. Hij vindt het samenbrengen van bedrijven, onderwijs en overheid een mooie aanpak. Artoesh vult aan: "Het is wel een pittige opdracht, maar heel gaaf om deze iconische man te ontmoeten."

Ondernemers zijn welkom de ontbijtsessie op het Horizon College Heerhugowaard op 22 januari bij te wonen. Aanmelden via: secretariaathandelendienstverlening@horizoncollege.nl. Na de College Tour volgt direct een praktijkles over de mogelijkheden van subsidies. De entree à 20 euro omvat naast het ontbijt - vervaardigd door de studenten Facilitair van het Horizon College - ook het gesprek met Gerrit Zalm, de praktijkles en een verrassingentasje.