• Zij Onderneemt

Bijeenkomst Zij Onderneemt

HEERHUGOWAARD Netwerkorganisatie Zij Onderneemt houdt woensdagochtend 16 januari een nieuwjaarsbijeenkomst voor haar leden en andere ondernemende vrouwen in Het Zakenstation in Heerhugowaard.

Een inspirerende bijeenkomst waar het draait om trends, kansen en mogelijkheden voor 2019. Tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst geeft mede-oprichter Natasha Loppi een trendlezing, waar ze aan de hand van aansprekende voorbeelden laat zien welke trends er momenteel leven. "Ik vind het vooral belangrijk dat de ondernemers zien wat voor kansen dit voor hen kan bieden. Er volgt dan ook vaak een levendige discussie waarbij ideeën en inzichten over en weer worden gedeeld. Heel inspirerend!"
Zij Onderneemt is een netwerkorganisatie voor ondernemende vrouwen met het doel ze een stapje verder te brengen naar een succesvolle onderneming en fijner leven. Via diverse bijeenkomsten en de netwerkclub ZOéén brengen ze ondernemers samen om met elkaar te sparren en van elkaar te leren. Daarnaast geven de oprichters Stefanie Hoogland en Natasha Loppi zelf ook masterclasses, workshops en lezingen. Voor vrouwelijke ondernemers én over vrouwelijk ondernemerschap.
De bijeenkomst is interessant voor zowel ervaren ondernemers als starters en vrouwen die erover denken om te gaan ondernemen. De nieuwjaarsbijeenkomst van Zij Onderneemt vindt plaats op woensdag 16 januari bij Het Zakenstation in Heerhugowaard, van 09.00 tot 12.00 uur. Deelname aan de bijeenkomst kost 15 euro (ex btw). Leden van Zij Onderneemt betalen 7,50 euro (ex btw).

Meer info en aanmelden via www.zijonderneemt.nl