• Snollebollekes

Après-Ski feest bij Marlene

[HEERHUGOWAARD] Het pand is al helemaal in Après Ski-sfeer aangekleed en op zondag 14 januari barst het feest los bij Marlène aan de Middenweg 207 in Heerhugowaard. Onder andere Snollebollekes komt optreden.

Het is de dertigste editie van het 'feest der feesten' bij Marlène. Van binnen ziet de gelegenheid er weer uit als een mega-après-skihut, waar Flugel, bratwurst, gluhwein, gehaktbale, schnaps niet ontbreken. De feestgangers kunnen lederhose of wintersportkleding komen.
De muziek wordt verzorgd door après-ski-dj's Feest-dj Maarten, Radio 10 dj Rene Verkerk en Snollebollekes.

Feest-dj Maarten is al jaren vaste gast en weet er altijd feest van te maken. Snollebollekes is de party act met hits als Vrouwkes, Links/Rechts en Daar gaat ze. Radio 10 dj Rene Verkerk staat bijna overal op après ski party`s.
Ook zullen de bezoekers zondag 14 januari vermaakt worden door de Showlinea Events Sexy Apres Ski Girls.
De zaal annex skihut gaat open vanaf 16.00 uur. ID verplicht. Voor 17.00 uur heeft iedereen vrij entree.
Wie later wil komen, maar toch zeker wil zijn van een plekje, kan een kaartje in de voorverkoop bij Cafe Marlene of via online www.dancingmarlene.nl aanschaffen.
Earlybird kaarten kosten 5 euro per stuk, last minute kaarten 7,50 euro. Aan de deur moet per persoon na 17.00 uur 10 euro betaald worden. Wie verkleed komt in après ski kleding ontvangt een gratis Flugel/Boswandeling. Vol is vol.

Zaterdag 27 januari staat de Le Freak Show op de kalender bij Marlène. Dan trekt deejay Sweet Le Freak nog meer uit de kast dan normaal. Hij draait uiteraard de dikste tracks en foute meezingers, maar neemt ook het een en ander mee.