• Mcklin Fotografie

Annelie de Vries treedt op in Carré

HEERHUGOWAARD De oud Heerhugowaardse Annelie de Vries heeft op donderdag 13 september de release van haar eerste album die als titel 'After Midnight' heeft meegekregen.

De zangeres/pianiste treedt die dag op in het Amsterdamse Koninklijk Theater Carré. En op 21 oktober zal ze op Amsterdam Dance Event in Paradiso Noord spelen.

Annelie groeide op in Heerhugowaard in een zeer muzikaal gezin. Zowel haar ouders Cor en Evelien als haar twee broers Frank en Bas, zijn allemaal met dezelfde muzikale genen geboren. Als klein meisje van 7 jaar, stond zij al te zingen op het podium op het Raadhuis en wist het publiek te raken met haar prachtige stem. Vrienden en vriendinnen kwamen graag bij haar thuis, want daar speelde altijd wel iemand op de piano of gitaar en werd er gezongen. Na de basisschool ging Annelie naar het Han Fortmann college. Samen met haar broers Frank en Bas deed zij mee aan de talentenjacht van 'de Grote Prijs', die zij tot drie keer toe in de wacht sleepte. Na het Han Fortmann wilde Annelie het liefst de muziekwereld in en ging zij naar de Rockacademie in Tilburg. Zij ontwikkelde zich tot een zeer bekwaam toetsenist en in 2010 studeerde zij af. Zo werd zij gevraagd als toetsenist van verschillende popmuzikanten zoals Stevie Ann en Nina June. Haar muzikale wegen werden steeds breder, en zo speelt zij momenteel ook in de band van Eefje de Visser en Jacqueline Govaert

Mcklin Fotografie