• Amusetour

Amusetour komt naar Langedijk

LANGEDIJK Het succesvolle landelijke concept dé Amusetour komt naar Langedijk! Op zondagmiddag 7 april staat ook Langedijk in het teken van de lekkerste amuses geserveerd door een selectie van zeven restaurants. Zowel inwoners van Langedijk als enthousiaste liefhebbers van eten en drinken uit de wijde omgeving zullen aan dit evenement deelnemen.

Amusetour Nederland organiseert al sinds 2006 in meer dan 20 steden rondwandelingen langs restaurants. Bij ieder restaurant wordt een klein hapje, een amuse, en een bijpassende wijn(tje) geserveerd. Zo wordt een prachtige tocht door een stad of dorp aangenaam afgewisseld met een hapje en drankje. De Amusetour Langedijk wordt dit jaar voor het eerst gehouden op zondagmiddag 7 april 2019 van 12.00 tot 17.00 uur. De deelnemende restaurants zijn: Restaurant 't Bakkershuys, Grand Café MarktZicht, Museum BroekerVeiling, Kolenist Bar & Grill, De Roode Leeuw, Restaurant De Burg en Restaurant De Buizerd. De koks van deze restaurants zijn al druk bezig met de voorbereidingen om de lekkerste amuse van Langedijk te kunnen serveren. Kaarten zijn alleen te koop in de voorverkoop via www.amusetour.nl.

Stemwijzer verkiezingen Provinciale Staten

REGIO De verkiezingen voor de Provinciale Staten komen er weer aan. Alle stemgerechtigden van 18 jaar en ouder die de Nederlandse nationaliteit hebben, mogen woensdag 20 maart hun stem uitbrengen.

Lezers kunnen hun politieke voorkeur aan de hand van 30 stellingen testen via de StemWijzer https://nieuwsbladdekoerier.nl/pagina/stemwijzer-provinciale-statenverkiezingen-554786