• Train het omgaan met zware obstakels.

    Obstacle Run Heerhugowaard

Actie Obstacle Run-training voor vroege vogels

HEERHUGOWAARD De Obstacle Run Heerhugowaard op zaterdag 2 juni is met meer dan veertig uitdagende obstakels voor de 8 en 15 kilometer in het natuurgebied Park en Strand van Luna.

Tijdens de laatste Early Bird-actie profiteren deelnemers van 5 euro korting op de standaardprijs van een deelnameticket aan de 8 of 15 kilometer. Deze actie eindigt maandag 30 april, na deze periode worden de prijzen verhoogd naar de standaardprijs. Ingeschreven deelnemers kunnen bovendien vanaf dinsdag 24 april deelnemen aan de 6-weekse Obstacle Run training in Outdoorpark Alkmaar voor slechts 45 euro. Early Bird-tickets zijn tot en met maandag 30 april verkrijgbaar via www.obstaclerunheerhugowaard.nl.

TEAM OF INDIVIDUEEL Voor wie met extra voordeel wil deelnemen aan de Obstacle Run Heerhugowaard moet snel zijn. Tot en met zondag 30 april is het nog mogelijk om een Early Bird ticket te kopen (vanaf 32,50 euro exclusief fee). Deelnemers kunnen zich individueel of met een team inschrijven en profiteren van 5 euro korting op de standaardprijs van een deelnameticket voor de 8 of 15 kilometer. Tevens kan er een uniek eventshirt en medaille gekocht worden. Na deze periode worden de kaartprijzen verhoogd naar de standaardprijs van een deelnameticket.

EXTRA VOORDEEL Ingeschreven deelnemers van de Obstacle Run Heerhugowaard 2018 profiteren van extra voordeel. Als deelnemers kunnen zij voor slechts 45 euro deelnemen aan de 6-weekse Obstacle Run-training in Outdoorpark Alkmaar onder begeleiding van een gecertificeerde trainer.

CAT CROW Tijdens de 6-weekse training leert de deelnemer verschillende obstakels kennen en worden er verschillende technieken behandeld; denk aan onder andere touwklimmen, Cat Crow, Schippersslag en Monkey Bars. Er wordt tevens aandacht besteed aan oefeningen om algemene kracht en uithoudingsvermogen te vergroten.

Tijdens deze training is de mogelijkheid om vragen te stellen en om de technieken te oefenen.

Aanmelden kan via info@obstaclerunheerhugowaard.nl.