Zakelijk lezersnieuws

Tv-opnames bij De Pieter Raat Stichting Van Passie tot droombaan

HEERHUGOWAARD- Gooise allures bleven achterwege, maar enkele medewerkers en cliënten van woonzorgcentrum De Raatstede waren afgelopen donderdag toch even echte ‘televisiesterren’.

Natuurwinkel Columbus wordt Ekoplaza Heerhugowaard

Natuurwinkel Columbus wordt Ekoplaza

Leerlingen Huygens volgen vrijwillig extra lessen

Leerlingen uit 4 havo en 5 vwo van het Huygens College Heerhugowaard gaan woensdag 17 april naar Brussel om een bezoek te brengen aan het Europees Parlement.

Stadsdistributie op waterstof stap dichterbij door bouw tankstation in Alkmaar

Een brede samenwerking tussen verschillende sectoren maakt het mogelijk dat vrachtwagens in Noord-Holland in 2020 gaan rijden op duurzame waterstof direct uit wind. Dankzij de DKTI subsidie kan het project DUWAAL nu starten met haar eerste waterstoftankstation.

Sportcentrum De Geus helpt met gezond en vitaal ouder worden.

Bij sportcentrum De Geus is er aandacht voor iedereen.

PaasExpositie in Beeldentuin Art of Africa

Tijdens het Paasweekend van 20 t/m 22 april is Beeldentuin van Art of Africa in Noord-Scharwoude open.

Expositie in de Beeldentuin Art of Africa

In het weekend van 13 & 14 april is Beeldentuin van Art of Africa in Noord-Scharwoude weer open.

Ukelele workshop

Omdat de eerste ukelele workshop supersnel volgeboekt is, is er op zaterdag 11 mei om 14.30 uur weer een workshop ukelele spelen in Heerhugowaard-Noord. Je hoeft geen muzikale ervaring te hebben, geen noten te kunnen lezen en de ukelele leen je van ons.

Ukelele workshop

Omdat de eerste workshop supersnel volgeboekt is organiseren we op zaterdag 11 mei om 14.30 uur weer een workshop ukelele spelen in Heerhugowaard-Noord. Je hebt geen muzikale ervaring nodig, hoeft geen noten te kunnen lezen en de ukelele leen je van ons.

Vwo Challenge groot succes op Huygens College

Het Huygens College Heerhugowaard heeft sinds dit schooljaar een nieuwe activiteit: de Vwo Challenge dag. Tijdens de Vwo Challenge dag gaan leerlingen van 1 en 2 vwo met elkaar de strijd aan op het gebied van analyseren, onderzoeken en debatteren.

Pagina's