Zakelijk lezersnieuws

Klankreis Arabisch sprookje

Vanaf heden gaat Kuzuia starten met een maandelijkse klankreis. De klankreis van september neemt ons mee naar een Arabisch land. Klankreizen zijn reizen door onze eigen fantasie begeleid door klankschalen en andere instrumenten en een gesproken verhaal.

Nieuw in Heerhugowaard:  VLOW®-borstweefseltherapie.Dé oplossing voor vrouwen met pijnlijke borsten…

Als vrouw met pijnlijke borsten of andere goedaardige – maar vervelende – borstklachten krijg je van je arts vaak te horen dat er niets aan te doen is en dat je ‘er maar mee moeten leren leven’.

Nieuwe eigenaren voor eetcafé De Kolonist in Heerhugowaard

Eetcafé De Kolonist aan de Middenweg 200b in Heerhugowaard is overgenomen door het ondernemersechtpaar Axel en Maroesja van de Ven. Zij hebben beiden een ruime ervaring in de horeca, het was dan een droom om een eigen horecaonderneming te hebben in hun woonplaats.

Acdapha Groep stapt over op toedienregistratie systeem MediCheck

ALKMAAR, 31 mei 2018 – De collectieve groep van samenwerkende apotheken hebben definitief hun keuze laten vallen op MediCheck die de papieren toedienlijsten moet gaan vervangen.

Communicatiekanalen ontploft bij winnaar ondernemingsverkiezing Drukkerij Proja

De telefoon staat al twee dagen roodgloeiend, mailboxen overstromen en social media exploderen: dat het winnen van de Ondernemingsverkiezing Noord-Holland in de categorie MKB Klein op 16 mei jl.

Jett Plasma Lift voor huidverbetering

Heeft u last van rimpels, rosacea, couperose, vochtzakken, wallen of hangende oogleden, Acne, spatader spinnenweb etc? Jett Plasma lift biedt u de mogelijkheid om hier pijnloos en effectie van af te komen. Geen naalden, chirurgie of botox/fillers en u heeft geen hersteltijd nodig.

Etos Middenwaard viert heropening met klanten

Vrijdag 4 mei wordt het een feestelijke dag in het Heerhugowaardse winkelcentrum Middenwaard. Dan gaat om 9.00 uur de verbouwde Etos van de familie Komen weer open. “We vieren de opening van onze winkel samen met klanten.

MediCheck gaat samenwerking aan met Buurtzorg voor het verhogen van de medicatieveiligheid

ALKMAAR, 3 april 2018 – MediCheck is na het succesvol afronden van de pilotfase een overeenkomst aangegaan met thuiszorgorganisatie Buurtzorg. Buurtzorg heeft op dit moment met meerdere elektronische toedienregistratiesystemen pilots lopen.

Ben jij een expert? Schrijf een boek!

Een (e-)boek kan veel betekenen voor je business. Het vergroot je naamsbekendheid en verhoogt je expertstatus, een perfecte marketingtool. Maar wat komt er allemaal kijken bij het schrijven en uitgeven van een boek?

Pagina's