Zakelijk lezersnieuws

Zij Onderneemt Nieuwjaarsbijeenkomst 2019

Op woensdagochtend 16 januari organiseert netwerkorganisatie Zij Onderneemt een nieuwjaarsbijeenkomst voor haar leden en andere ondernemende vrouwen in Het Zakenstation in Heerhugowaard. Een inspirerende bijeenkomst waar het draait om trends, kansen en mogelijkheden voor 2019.

Alles over robotica in nieuwe post-hbo opleidingen bij Inholland Academy

Inholland Academy introduceert vanaf 1 maart 2019 twee nieuwe post-hbo opleidingen op het gebied van robotica: Robot Vision en Modeling of Robotic Systems.

PUUR Osteopathie breidt uit naar Heerhugowaard

PUUR Osteopathie heeft sinds 1 december een nieuwe locatie geopend in Heerhugowaard, verteld Marga van Genderen. Op het Stationsplein 49, naast het station, kunnen mensen van alle leeftijden voortaan terecht bij een team van osteopaten. Op diverse dagen en dagdelen in de week. Ook s’avonds.

Hulp project voor familie Jollow in Gambia / Brikamaha

Al 2 jaar zet ik mij met hart en ziel in voor deze familie in The Gambia.

2 jaar geleden ( december) 2016 om precies te zijn.

BENU tekent koepelovereenkomst met MediCheck

MAARSSEN, 15 november 2018 – De grootste keten van apotheken in Nederland heeft een koepelovereenkomst gesloten met MediCheck. Dat houdt in dat BENU eigendomsapotheken voortaan direct aan de slag kunnen met het elektronische toedienregistratie systeem.

Praktijk Mind voor Hypnotherapie en Somatic ExperiencingKuipersgroet 5 1722KS Zuid-Scharwoude

Dag mooi mens..

 

Als je vaak ja zegt maar nee bedoelt..

je mag je grenzen aan geven, want dat geeft je meer ruimte.

Als je je vaak zorgen maakt wat anderen van je denken…

je mag de beste relatie hebben met jezelf, want dat geeft zelfvertrouwen.

Rimpels weg zonder Botox of Fillers

We willen allemaal ouder worden maar liever er niet ouder uitzien... Botox en fillers vinden velen eng of een stap te ver maar ja .. wat dan?

Vlooienmarkt

Zondag 27 januari vlooienmarkt in sporthal De Draai, Kalmoesstraat 1-3 Heerhugowaard. Zelf spullen verkopen kijk op www.mikki.nl of bel 0229-244649

Klankreis Arabisch sprookje

Vanaf heden gaat Kuzuia starten met een maandelijkse klankreis. De klankreis van september neemt ons mee naar een Arabisch land. Klankreizen zijn reizen door onze eigen fantasie begeleid door klankschalen en andere instrumenten en een gesproken verhaal.

Pagina's