Sport lezersnieuws

Fietsen met TC Omnisport in 2019

Toer Club Omnisport, opgericht in 1972 en dus al bijna 50 jaar oud, start in maart met het nieuwe seizoen.

OpschoonLOOP

Zaterdag 23 maart organiseert Inbewegen, i.s.m.Gemeente Heerhugowaard en Heerhugowaard Sport n.V., de eerste Opschoonloop in Heerhugowaard. Help mee naar een schone omgeving; Vrij van troep, afval en zwerfvuil. En dat terwijl je lekker buiten gezond in beweging bent. Wandelen of Hardlopen!

Revas rolstoeldansen naar de finale.

Afgelopen zaterdag heeft een afvaardiging van Revas Rolstoeldansen uit heerhugowaard deelgenomen aan de Fletchercup danswedstrijd. De wedstrijt werd gehouden in het Fletcherhotel te Steenwijk. Na het ophalen van het startnummer was het wachten op de start van de klassen waar zij in uitkomen.

Wederom podiumplek voor Heerhugowaardse Enya Patel

De 15 jarige Enya Patel, clublid van  AIJC  afdeling kunstschaatsen heeft op 9 december 2018 op de eerste selectiewedstrijd in Alkmaar in de categorie Maxi's met een mooi puntentotaal van 23,98 de eerste plaats behaald.

Verdiende overwinning voor TORNADO

TORNADO – Otto Work Force/VOC 3

 

Valentijnsbal Revas rolstoeldansen.

Revas rolstoeldansen Heerhugowaard houd op zaterdag 16 februari haar jaarlijks valentijnsbal.Het bal word gehouden in het dorpshuis in Heerhugowaard noord naast de kerk.Idereen voor wie het dansen een fijne tijdsbesteding is, zijn van harte welkom.Op deze avond word er gedanst door zowel valide a

Verdien € 300,- voor uw vereniging.

Fiets voor uw vereniging en verdien € 300,- voor uw eigen organisatie Na het daverende succes van vorig jaar organiseert stichting NUT Heerhugowaard nogmaals in samenwerking met TC OMNISPORT de fietstocht voor verenigingen en stichtingen in de non-profit sector uit Heerhugowaard.

Pagina's