Sport lezersnieuws

Forte Kinderopvang tweede kinderopvang van Nederland

Bij de uitreiking van de jaarlijkse Kinderopvang Awards heeft Forte Kinderopvang de 2e plaats behaald binnen de categorie Beste Kinderopvang (Grote Ketens). Binnen de categorie Beste Peuteropvang van Nederland bezette Forte zelfs 2 plekken in de top 3.

Walking Football Heerhugowaard

Walking Football op Sportpark de Kabel te Heerhugowaard. Aanvang 10.00 uur te beginnen met een warming-up van 10 minuten waarna het voetbalspel Walking Football wordt gespeeld. Een ieder is van harte welkom, aanmelden is niet nodig. De deelname is gratis.

Jeugd van roeivereniging Ossa succesvol op Goudse Mijl!

De Goudse Mijl op de Reeuwijks plassen bij Gouda is ieder jaar een mooi evenement voor wedstrijd roeiers en publiek, omdat je net als op een officiële internationale roeibaan  naast  elkaar start.

Proefles Pilates met Antoinet 

Pilates is een oefenmethode voor het gehele lichaam met de nadruk op een juiste lichaamshouding en een goede balans tussen kracht en souplesse. Docente Antoinet geeft op 28 september van 16.00 tot 17.00 uur een proefles bij Wonen Plus Welzijn in de Anbouw, Dorpsstraat 610, Noord-Scharwoude.

Boomtoppers presenteren zich tijdens CAM

Ons optreden zal plaats vinden van 18.30-19.50

TAFELTENNIS

Nieuws van tafeltennisvereniging Puinhoop United

Mind-Walk training 8 weken

Wil je het ontspannen gevoel van de zomer nog wat langer vast kunnen houden of ben je gewoon toe aan tijd voor jezelf? Met Mind-Walk lukt dat zeker! Op dinsdag 25 en vrijdag 28 september starten er weer twee nieuwe groepen van de 8 weekse Mind-Walk training ( ook in twee delen van 4 te volgen).

Start Schaakseizoen bij Schaakmat

Bij schaakvereniging Schaakmat begint vanaf dinsdag 4 september weer het nieuwe seizoen. Elke dinsdagavond wordt er gespeeld in De Binding in Zuid-Scharwoude (routebeschrijving zie de website).

Begin seizoen Schaakmat 1

Bij schaakvereniging Schaakmat begint vanaf dinsdag 4 september weer het nieuwe seizoen. Elke dinsdagavond wordt er gespeeld in De Binding in Zuid-Scharwoude (routebeschrijving zie de website).

Gratis proefles Mind-Walk FIT

Mind-Walk FIT is de nieuwste variant van Mind-Walk die bij Balance Your Day aangeboden gaat worden! Een vorm van Mind-Walk waar uithoudingsvermogen en lichaamskracht gecombineerd worden met de ontspanning van de Mind-Walk basis ( verschillende looptechnieken, mindfulness en yoga oefeningen).

Pagina's