Sport lezersnieuws

Zomer-bridgedrives Heerhugowaard

Zomerdrives Heerhugowaard Gedurende de komende zomermaanden kunt u in Heerhugowaard Bridgen bij de volgende clubs:

Bridgeclub Cross Ruff Café De Swan, Middenweg 178, Heerhugowaard Elke maandagavond, vanaf 13 mei. Start: 19.30 uur

Teva nieuwe hoofdsponsor Halve van Haarlem

Teva is voor 2019 de trotse naamgevend sponsor van het populaire hardloopevenement de Halve van Haarlem, dit jaar op zondag 29 september. Woensdag 1 mei gaat de inschrijving open voor deze prachtige loop door Haarlem en de groene omgeving daarbuiten.

Sloeproeivereniging Kop van Noord-Holland maakt geweldige start

Tijdens de afgelopen 3 wedstrijden heeft de nieuwe sloeproeivereniging boven verwachting goed gepresteerd. Bij hun eerste wedstrijd Vechten op de Vecht in Weesp roeiden ze naar de 31e plek en eindigden daarmee meteen in de middenmoot.

25 jaar Bridgeclub St. Pancras ’94

Het is April 1994. Een groep enthousiaste bridgers actief bij diverse clubs uit de omgeving steken de koppen bij elkaar om Bridgeclub St. Pancras op te richten. Het bleek een schot in de roos te zijn. Er werd begonnen met 4 lijnen van ieder 12 paren op de donderdagavond.

Winst voor Hugo Boys

Wedstrijdverslag Texel 1 - 1Hugo Boys 1

Steun TV Tulp met Rabo Clubkas Campagne

Ook dit jaar organiseert de Rabobank weer de hele mooie Rabobank Clubkas Campagne. Als club kon je je hiervoor opgeven en vanaf 23 april mogen alle Rabobank-leden stemmen! Heb je een rekening bij de Rabobank, ben je 18 jaar of ouder en ben je lid van de Rabobank Alkmaar en omstreken?

Finale Biljartkampioenschap Heerhugowaard 2019

Vanmiddag strijden de finalisten van het open biljartkampioenschap van Heerhugowaard georganiseerd door Stichting Keu-ze'93 om de overwinning. Vanavond is bekend wie zich tot kampioen kan kronen. Er wordt gespeeld in diverse finalepoules die moet leiden tot een overall winnaar.

Verlies Hugo Boys 1

Wedstrijdverslag Hugo Boys 1 – Winkel 1 Onder prima weersomstandigheden werd de degradatiekraker Hugo Boys 1 – Winkel 1 gespeeld.

Heerhugowaardse typetalenten naar NK 2019

Heerhugowaardse typetalenten klaar voor heel Holland typt (NK 2019)

Rabobank steunt de jeugd van SVW'27

Afgelopen zaterdag 30 maart zijn er een 6 tal recklame borden onthult in de tribune van SVW'27. Dit werd gedaan door de kabouters van SVW'27 in samenwerking met enkele medewerkers van de Rabobank vestiging Alkmaar e.o.

Pagina's