Lokaal lezersnieuws

Eerste gasloze nieuwbouw appartementengebouw van Woonstichting Langedijk bewoond

Noord-Scharwoude – Eind april kregen de eerste bewoners de sleutel van hun gasloze appartement. Het appartementengebouw met 24 tweekamerwoningen en 12 driekamerwoningen staat in de wijk De Nieuwe Veiling in Noord-Scharwoude.

Louise start examenactie voor meisjes Colombia Wat als ik een Colombiaans straatmeisje was ?

Louise Triana, 17 jaar en (morgen als het goed is) net geslaagd voor haar VWO grijpt het behalen van haar diploma aan om een actie te starten voor meisjes in Colombia.

Cursus SoulFitness

Vanaf 11 juni start Elske Hoen van praktijk Vitaalkunst in Wageningen de introductiecursus SoulFitness. Deze duurt vijf weken van 11 juni tot 12 juli en is zowel live in Wageningen als online thuis in Heerhugowaard of Alkmaar te volgen.

Moeder en dochter 6 uur lang op een paal

Op 22 juni 2019 staan Monique Tromp en haar dochter Jynthe op een paal in het water van strand Horst in Ermelo. Ze doen mee aan de derde editie van Last Man Standing, een evenement dat georganiseerd wordt door MIND.

Meiden Boomladder groep 5/6 door naar districtsfinale schoolvoetbal!

Nadat de meiden in april kampioen schoolvoetbal van Heerhugowaard zijn geworden mochten zij op 22 mei deelnemen aan de Regiokampioenschappen bij SVW '27.

Hier nam het team het op tegen scholen uit heel Noord-Holland boven het Noordzeekanaal.

Forte viert 50ste verjaardag

Woensdag 5 juni is het 50 jaar geleden dat Forte Kinderopvang werd opgericht, met als oorsprong peuterspeelzaal ’t Drempeltje in Castricum. Een historisch begin, want deze peuterspeelzaal was één van de eerste openbare peuterspeelzalen in Noord-Holland.

bridge cursus bij bridgeclub Zijdewind-Waarland

Bridgeclub Zijdewind-Waarland zoekt nieuwe leden.

 

Wij zijn de bridgeclub Zijdewind-Waarland, onze vereniging heeft op dit moment 64 leden. Als aanvulling op ons ledenbestand zijn wij op zoek naar mensen, die graag willen leren bridgen.

Senioren beleven Gouden dagen op de camping en het terras

Heerhugowaard-  Gezellig een dagje naar de camping of een terrasje pakken… Voor veel mensen heel vanzelfsprekend. Voor anderen een fantastisch uitje. Een dag, met een gouden glans.

Project roboticaHan Fortmann bezoekt Inholland Alkmaar

Hoe ontwerp en programmeer je een drankendispenser die voor een aantal dranken telkens exact de benodigde hoeveelheden mixt en de verschillende bekertjes op de juiste plek plaatst?

Avond4daagse wordt schoon feestje

Dit jaar doet de avond4daagse mee aan de landelijke actie van de Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN) en Supporter van Schoon.

Pagina's