Lokaal lezersnieuws

Boekpresentatie Ben Wansink bij Wonen Plus Welzijn

Om extra aandacht aan de ziekte dementie te geven doneert schrijver, columnist en dichter Ben Wansink de opbrengst van zijn nieuwste uitgave ‘Dichter bij ons Leven’  aan Stichting Wonen Plus Welzijn.

Diamanten jubileum bij Bakkerij Pater

Zaterdag 6 oktober werkt Jan Braas 60 jaar bij Bakkerij Pater en dat wordt groots gevierd. Ter ere van het diamanten jubileum wordt de bakkerij deels opengesteld en mag iedereen binnen komen kijken.

Opvolging gezocht voor “OPEN TAFEL”

Iedere 14 dagen, op een donderdag, veranderd Dorpshuis De Geist in Sint Pancras in een gezellig restaurant. Dan komen ongeveer 10 seniore dorpsgenoten naar het dorpshuis om te genieten van elkaars gezelschap, een praatje en een heerlijke maaltijd.

Actieve Burendag bij de Anbouw

Burendag is een jaarlijks terugkerend feest dat we samen vieren. Een dag waarop mensen elkaar ontmoeten en tegelijkertijd iets betekenen voor de buurt of voor een ander.

Klaar voor koken voor mannen?

Beste heren, wilt u leren koken of uw kookkunsten uitbreiden? Doe dan mee aan de cursus Koken voor mannen. Professioneel kok Theo Louter leert u hoe leuk en eenvoudig koken kan zijn. Na bereiding worden de gerechten uiteraard gezellig samen opgegeten.

Dak eraf tijdens muziekspektakel Dorpshuis De Geist

De weergoden waren ruim van te voren gunstig gestemd. Desondanks kwam het op vrijdag 7 september soms met bakken uit de hemel. De band Hypnotic 5 maakte alle verwachtingen waar.

Kom mee naar Rotterdam: zaterdag 15 september 2018

Op 15 september a.s. is het precies tien jaar geleden dat de crisis uitbrak. Met het failliet gaan van de Amerikaanse bank Lehman Brothers begon een gigantische financiële, economische en sociale crisis. Tien jaar later is ons land er zeker niet rechtvaardiger op geworden.

Nieuw in Heerhugowaard: VLOW®-borstweefseltherapie.Dé oplossing voor vrouwen met pijnlijke borsten…

Als vrouw met pijnlijke borsten of andere goedaardige – maar vervelende – borstklachten krijg je van je arts vaak te horen dat er niets aan te doen is en dat je ‘er maar mee moeten leren leven’.

Imago e-bikes hipper, ook onder studenten!

Dat de elektrische fiets, ofwel e-bike, populair is, is bij de meesten wel bekend. Ook onder de jongeren stijgt de interesse in de elektrische fiets.

 

Meer scholieren bezoeken e-bike testcenters van Stella Fietsen

Jazz en muziek uit het Midden-Oosten in "De Uitdaging" bij Zomer op het Plein

Afgelopen zaterdag 28 juli konden de mensen genieten van een mooi optreden, onderdeel van “De Uitdaging”. Zangeres Kim Hoorweg kwam op 12-jarige leeftijd in contact met Trijntje Oosterhuis en raakte geïnspireerd door het jazz-genre.

Pagina's