Lokaal lezersnieuws

Oprichting dagorkest Emergo

Muziekvereniging Emergo uit Castricum staat bekend om zijn goede orkesten. Ook de organisatie van de vereniging staat als een huis. Sinds kort heeft Emergo het initiatief genomen voor het oprichten van een DAGORKEST.

Premiere 'Leef je Droom'

Wat als je niet kan slapen? Je wakker ligt door de gedachten over alles wat er afgelopen dagen gebeurd is. Je wakker ligt door je vragen over de wereld. Je wakker ligt door je dromen voor de toekomst.

Arie en Silvester terug in Theater!

Waar kennen mensen jullie van?

Silvester: "Mensen kennen Arie nog steeds van zijn tijd bij De Lama's."

Arie: "Veel mensen kennen ons van het werk. Dat soort mensen noem je collega’s ."

Zangvereniging Mastreechter Staar treedt op voor ouderen in Cool

Ze zijn bekend van hun optredens in binnen- en buitenland, van radio en televisie en van hun optredens met André Rieu. Van hun opera’s en operettes, religieuze werken en ‘De twaalf rovers’. De Koninklijke Zangvereniging Mastreechter Staar is een genot om naar te luisteren, aldus de kenners.

Leerlingen Han Fortmann spelen Europees Parlement

De locatie Han Fortmann van het Trinitas College doet elk jaar mee aan het Model European Parliament (MEP). Het is een spel waarbij leerlingen een land in het Europese Parlement vertegenwoordigen. Het doel ervan is Europese bewustwording.

60andMore live gegaan

Begin dit jaar is 60andMore.com live gegaan: Een site voor ouderen en door ouderen. De site wil inspiratie bieden aan ouderen. Het wil de bezoeker stimuleren om de jaren die komen ten volle te (be)leven: het leven echt tot het eind ten volle te leven.

De Regionale Computerclub Heerhugowaard houd u fit

De Regionale Computerclub Heerhugowaard houd u fit door  op de Donderdagen vanaf 13.30-17.00 uur bijeen te komen.

Kennis van de door u te bedienen computer die u topfit houd voor uzelf en de computer.

Voorleesontbijt op de Kleine en Grote Beer

Op donderdag 24 januari was er een Voorleesontbijt op daltonschool de Kleine en Grote Beer. Het ontbijt was georganiseerd voor de leerlingen van groep 1/2 van de school en de peuters van Parapluutje.

Buurtkinderen De Draai trakteren senioren Hugo-Waard

Beter een goede buur, dan een verre vriend! Afgelopen zaterdag zijn de senioren van woonzorglocatie Hugo-Waard aan het Gerard Douplantsoen door buurtbewoners en buurtkinderen uit De Draai getrakteerd op zelfgemaakt gebak en een gezellige spellenmiddag.

Last van een verminderd gehoor?

De achteruitgang van het gehoor wordt vaak pas opgemerkt als mensen de veertig gepasseerd zijn. Vooral in ruimtes met achtergrondgeluiden of als er meerdere mensen tegelijk praten wordt het moeilijker gesprekken goed te volgen.

Pagina's