Lokaal lezersnieuws

Het jonge kind in beweging

Vol verwachting kijken acht kinderen mij aan. De yogales is net begonnen, waar zullen we in onze fantasie naar toe gaan?

SERIE VAN 7 WORKSHOPS BIJ OBERON THEATERONTWIKKEL JE MUSICAL-TALENT!

Ben jij tussen de 14 en 21 jaar en zou je graag mee willen spelen in een bekende musical? Dan is dit je kans: je kunt nu meedoen met een serie van zeven workshops bij Oberon Theaterproducties.

Scouting Angela uit Heerhugowaard wint Regionale Scouting Wedstrijden

Scouting Angela is voor het derde jaar op rij 1e geworden op de RSW (regionale scoutingwedstrijden). De wedstrijden voor regio Noord-Holland Noord vonden van vrijdag tot en met zondag plaats in Nibbixwoud en hadden het thema cowboys en indianen.

Bijenclub verzamelt handtekeningen voor bij-vriendelijke plantsoenen in de Stad van de Zon.

Zaterdag 13 april was de Nationale Bijentelling. Omdat Milena, Linn, Layla, Nora, Alessia en Renzo vonden dat er echt te weinig bijen in de Stad van de Zon waren, zijn zij een handtekeningenactie gaan voeren.

Profielwerkstukwedstrijd Han Fortmann

Hebben producten als honing en kokosolie nou echt een antibacteriële werking, zoals op internet wel wordt beweerd? Hoe werken die flappers aan de vleugels van een vliegtuig eigenlijk precies? Hoe maak je een omgevingsbewuste robot? Wat is de invloed van leeftijd op het gehoor?

Nieuwe fractievoorzitter voor Senioren Heerhugowaard

HEERHUGOWAARD Senioren Heerhugowaard heeft een nieuwe fractievoorzitter, Willem-Jan Mandersloot. Hij volgt Annette Valent op die voorgedragen wordt als opvolger van de huidige wethouder Jan van der Starre.

Zwervuil prikken in de Stad van de Zon

Zaterdag 30 maart heeft een groep van ruim 50 vrijwilligers de Stad van de Zon vrijgemaakt van zwerfafval. Er scheen een heerlijk zonnetje en volwassenen én kinderen hebben hard gewerkt!

Homerun voor senioren tijdens beanbag baseball

Heerhugowaard-  Raak en homerun! Mevrouw Van Deutekom loopt snel met haar rollator om het bord heen. Ondertussen vertrekken twee andere deelnemers van hun honk naar de thuisbasis.

Open dag roeivereniging ossa Heerhugowaard

Heerhugowaard – Roeivereniging Ossa organiseert op zondag 7 april van 14.00 - 16.00 uur een open dag aan de Westdijk 12. Iedereen van jong tot oud is van harte welkom! We openen graag onze deuren voor iedereen die interesse heeft in roeien.

Zing mee met zanggroep Encore

Zing je graag en houd je van vrolijke, opzwepende en gedragen en melancholieke liederen afkomstig uit verschillende landen, geef je dan op via onderstaand mailadres om een avond mee te zingen en de sfeer te proeven in onze zanggroep.

Pagina's