Deel je nieuws

Veilig online op vakantie

Fortinet, wereldwijd leider in uitgebreide, geïntegreerde en geautomatiseerde oplossingen voor cyberbeveiliging, waarschuwt vakantiegangers voor onveilige netwerken én biedt tips voor digitale voorzorgsmaatregelen tegen mogelijke cybercriminelen. 

 

Waar blijft toch die nieuwe Vomar op de voormalige Aldi-locatie in Zuid-Scharwoude?

Op 20 mei 2015 tekenden de gemeente Langedijk en Hoorne BV (vastgoed Vomar) een exploitatieovereenkomst betreffende de bouw van een nieuwe supermarkt op de voormalige Aldi-locatie naast een supermarkt van Deen. Deen deed weliswaar een 2 ton hoger bod op dat perceel maar Vomar kreeg de voorkeur.

Daltonschool steunt ReumaNederland

De leerlingenraad van daltonschool de Kleine en Grote Beer in Heerhugowaard heeft afgelopen donderdag een cheque overhandigd aan ReumaNederland. De school had het prachtige bedrag van 471 euro opgehaald voor dit goede doel met de Fancy Fair die door de ouderraad was georganiseerd.

Betsema Groep als hoofdaannemer geselecteerd voor 44 NeroZero woningen in Heerhugowaard

In opdracht van ontwikkelaar NeroZero gaat Betsema Groep in nieuwbouwwijk De Draai in Heerhugowaard 44 NeroZero woningen realiseren. NeroZero is een innovatief woningconcept waarbij wooncomfort, volledig energieneutraal wonen en betaalbaarheid samengaan.

Open Langedijkerkampioenschappen Kloeten

In Langedijk bij de Broekerveiling houdt de Kloetvereniging Geestmerambacht haar jaarlijkse Open Langendijker Kloetkampioenschappen. Die worden gehouden op Zaterdag 20 Juli 2019 aanvang van de wedstrijd is om 14.30 uur.

Brugklasleerlingen voeren klassiek toneelstuk opGymnasiumavond Han Fortmann

Heerhugowaard - Op maandagavond 8 juni vond op de locatie Han Fortmann van het Trinitas College een gezellige bijeenkomst plaats voor, maar vooral ook dóór de gymnasiumleerlingen van deze school. Ook andere belangstellenden waren welkom.

Clowns & Krachtpatsers: Circusdag op Expertisecluster Nexus

HEERHUGOWAARD – Vol spanning wachten de jongste leerlingen van Expertisecluster Nexus in het ochtendzonnetje op het schoolplein. Het is circusdag. De kinderen zitten in een grote, halve kring om de circuspiste. Een clown komt op. “Lama’s en heren”, begint hij. De kinderen schateren het uit.

Sociale Winkel verwachte meer steun gemeente

zuid-scharwoude - Overhandiging handtekeningen sympathisanten aan de gemeente Langedijk. Daarna bespreking met wethouder Marcel Reijven over het hoe en waarom van de sociale winkel. Truus Bakker, Dirk Keppel en Klaas Wever namen het woord en lieten hun hart spreken. 

Red de wilde bloemen- OERRR

Mijn naam is Jeroen Krijger uit Heerhugowaard.

 

Een maand geleden kwam ik met een klein idee om samen met de klas van mijn dochter (Groep 7/8) van basisschool de Vlindertuin te Heerhugowaard zaadjes te planten in de buurt voor het redden van de Wilde Bloemen en de Bij.

Concert 2 juli Fluitkwartet Fred Suring

Helaas gaat het concert op zondag 2 juli om 12.00 uur niet door, van wege persoonlijk omstandigheden van een van de deelnemers. Onze excuse voor het ongemak.

Pagina's