Lezersnieuws

Boekpresentatie Ben Wansink bij Wonen Plus Welzijn

Om extra aandacht aan de ziekte dementie te geven doneert schrijver, columnist en dichter Ben Wansink de opbrengst van zijn nieuwste uitgave ‘Dichter bij ons Leven’  aan Stichting Wonen Plus Welzijn.

Diamanten jubileum bij Bakkerij Pater

Zaterdag 6 oktober werkt Jan Braas 60 jaar bij Bakkerij Pater en dat wordt groots gevierd. Ter ere van het diamanten jubileum wordt de bakkerij deels opengesteld en mag iedereen binnen komen kijken.

Forte Kinderopvang tweede kinderopvang van Nederland

Bij de uitreiking van de jaarlijkse Kinderopvang Awards heeft Forte Kinderopvang de 2e plaats behaald binnen de categorie Beste Kinderopvang (Grote Ketens). Binnen de categorie Beste Peuteropvang van Nederland bezette Forte zelfs 2 plekken in de top 3.

Walking Football Heerhugowaard

Walking Football op Sportpark de Kabel te Heerhugowaard. Aanvang 10.00 uur te beginnen met een warming-up van 10 minuten waarna het voetbalspel Walking Football wordt gespeeld. Een ieder is van harte welkom, aanmelden is niet nodig. De deelname is gratis.

Jeugd van roeivereniging Ossa succesvol op Goudse Mijl!

De Goudse Mijl op de Reeuwijks plassen bij Gouda is ieder jaar een mooi evenement voor wedstrijd roeiers en publiek, omdat je net als op een officiële internationale roeibaan  naast  elkaar start.

Proefles Pilates met Antoinet 

Pilates is een oefenmethode voor het gehele lichaam met de nadruk op een juiste lichaamshouding en een goede balans tussen kracht en souplesse. Docente Antoinet geeft op 28 september van 16.00 tot 17.00 uur een proefles bij Wonen Plus Welzijn in de Anbouw, Dorpsstraat 610, Noord-Scharwoude.

Opvolging gezocht voor “OPEN TAFEL”

Iedere 14 dagen, op een donderdag, veranderd Dorpshuis De Geist in Sint Pancras in een gezellig restaurant. Dan komen ongeveer 10 seniore dorpsgenoten naar het dorpshuis om te genieten van elkaars gezelschap, een praatje en een heerlijke maaltijd.

Boomtoppers presenteren zich tijdens CAM

Ons optreden zal plaats vinden van 18.30-19.50

TAFELTENNIS

Nieuws van tafeltennisvereniging Puinhoop United

Actieve Burendag bij de Anbouw

Burendag is een jaarlijks terugkerend feest dat we samen vieren. Een dag waarop mensen elkaar ontmoeten en tegelijkertijd iets betekenen voor de buurt of voor een ander.

Pagina's