Deel je nieuws

Opera en Musical kwartet Bella Cantara

Zondag 3 februari zingt Opera Kwartet in de Koogerkerk te zuid Scharwoude een gevarieerd programma met opera -musical en operette melodieën .Solisten zijn Mirjam Betjes sopraan, Joke Oud alt ,Walther Deubel tenor en Hans v.

Snuffelen bij Oberon Theaterproducties

P E R S B E R I C H T

SNUFFELEN BIJ OBERON THEATERPRODUCTIES

WEES WELKOM TIJDENS DE OPEN MUSICAL REPETITIES

 

Rokers gezocht die willen stoppen met roken voor onderzoek van de UvA

AMSTERDAM – Onderzoekers van de Universiteit van Amsterdam hebben een programma ontwikkeld om rokers te helpen om te stoppen met roken. Met deze online tool krijgen rokers advies op maat om zo hun kans op een succesvolle stoppoging te vergroten.

Meespraak in Langewaard, of Dijk en Waard, of Waard en Dijk

In De Koerier van 9 januari vraagt Opperman zich af of de burgers van Heerhugowaard, en straks ook die van Langedijk, wel geïnteresseerd zijn om mee te spreken in de gemeentepolitiek. ‘’Want’’, zo schrijft hij, ‘’of er naar je geluisterd wordt moet je maar afwachten’’.

TORNADO OP WEG NAAR SUBTOP

TORNADO – Meervogels.

 

Tornado heeft tegen Meervogels een royale overwinning behaald. De ploeg van coach Hans Eilers stuurde Meervogels met een 27-22 nederlaag terug naar Akersloot.

Zorgen van voorhoofd rimpels

Veel relatief jonge mensen (rond de 30) ervaren hinder van voorhoofd en frons rimpels. Zowel mannen als vrouwen hebben hier last van. Niet alleen dat zij het zelf enorm storend vinden maar deze rimpels kunnen zelfs pijnlijk zijn. 
Age Perfectly heeft de ideale oplossing!!

Open dag biljartvereniging Sombroek

Biljartvereniging Sombroek organiseert weer een open dag op 26 januari as. Koffie, krentenmik en keu staat klaar voor u Aanvang 11.00 uur tot 17.00 uur in de sporthal Geestmerambacht, Dr. Wilminkstraat 3 te Noord-Scharwoude.

Anna en Irma spelen Helden!

Anna en Irma spelen de komende maanden hun voorstelling Helden! op verschillende locaties. Inmiddels hebben zij hun nieuwe programma twee keer uitgevoerd. In een uitverkochte zaal Bleeker was op 3 november de première en twee weken later zat ook het Brakenkerkje helemaal vol!

Stem op 'Manzanilla' van José Kruijer en win een boekenpakket!

De Heerhugowaardse schrijfster José Kruijer is voor de tweede keer genomineerd voor de verkiezing 'Beste Nederlandse Vrouwenthriller 2018'. Zij werkt als groepsleerkracht op basisschool 'De Zonnewijzer' in Heerhugowaard.

Fusie Langedijk met Heerhugowaard onvermijdelijk?

Hopelijk heeft u als inwoner van Langedijk meegekregen dat de Gemeente Langedijk wordt opgeheven en dat we in 2022 samengaan met de Gemeente Heerhugowaard.

Pagina's