Deel je nieuws

Schrijft KSV zondag historie?

Zondag 26 mei speelt KSV thuis tegen Dynamo voor de ontknoping van de 4e klasse.

Avond4daagse wordt schoon feestje

Dit jaar doet de avond4daagse mee aan de landelijke actie van de Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN) en Supporter van Schoon.

Verkeerssituatie gewijzigd tijdens Avond4daagse

Van 3 juni t//m 6 juni is de verkeerssituatie nabij de Waardergolf gewijzigd

- parkeren op de fiets kan bij de daarvoor bestemde plekken bij de Waardergolf én ernaast bij de locatie Han Fortman van het Trinitas College

Stormbaan en voetbal tijdens Avond4daagse

Op maandag 3 juni en donderdag 6 juni kan je niet alleen wandelen tijdens de avond4daagse, er is ook van 16.00 - 18.00 uur een stormbaan en voetbalbaan aanwezig. Dit iwordt mogelijk gemaakt door Heerhugowaard Sport en bewegen! 

Kennismakingsworkshop PSYCH-K®

Zuid-Scharwoude – Ben je bezig met persoonlijke ontwikkeling? Ervaar je stress? En wil je naar een leven met rust, inzicht en regie?

Ladies Day TV Tulp Oudkarspel

Ladies Day TV Tulp Oudkarspel 28 juni: De inschrijving is geopend voor dit Dames Dubbel gezelligheidstoernooi! Een heerlijk dagje tennissen & genieten; het is een open toernooi; niet TULP-leden kunnen zich ook inschrijven. Alles loopt via www.toernooi.nl.

Het eerste Lovers-Boeket!

Op 2 april 2019 is in de gemeente Langedijk de Stichting Lovers Foundation opgericht. Een stichting die zich onderscheidt door mensen te stimuleren weer meer naar elkaar om te kijken. Het eerste Lovers-Boeket is op zaterdag 11 mei overhandigd!

Schrijfwedstrijd voor jongeren

LANGEDIJK In Langedijk is sinds 2015 meer en meer te doen op het gebied van verhalen en boeken. Verhalen Halen is het Langedijker schrijversevenement dat in het najaar haar festivalavond beleeft. In oktober 2019 vindt dat voor de vijfde keer plaats.

TORNADO OP WEG NAAR KAMPIOENSCHAP ?

 

WINST VOOR TORNADO

 

 

Pagina's