Deel je nieuws

Stichting Taalwerkgroep Heerhugowaard zoekt lesgevers

De Stichting Taalwerkgroep Heerhugowaard heeft weer vrijwilligers nodig. Op dit moment krijgen 68 mensen Nederlandse les en hulp bij het huiswerk voor het inburgeringsexamen. Ook krijgen mensen hulp bij het verbeteren van hun Nederlands om voor een baan in aanmerking te komen.

Anna en Irma spelen Helden! in 't Kruis

De titel van de theatervoorstelling verklapt enigszins al waar de keuze van de liedjes op gebaseerd is; Anna en Irma zingen liedjes van hun eigen muzikale helden. De theatervoorstelling bestaat, zoals u ondertussen gewend bent van dit duo, uit grappige sketches en prachtige luisterliedjes.

Op kraamvisite in voormalig zorgcentrum Hugo-Oord

Hoera! Daar waar ooit de senioren van Hugo-Oord woonden, liggen nu baby’s kraaiend van plezier in de box. Aan de Van Veenweg wonen tegenwoordig onder meer ‘spoedzoekers’ en jonge moeders met hun baby’s.

Daarom staakt De Vaart… een ode aan het onderwijs!

Wij staan met onze rug tegen de muur. Wij maken ons zorgen over de toekomst van het onderwijs en ons prachtige vak. Wij doen ons uiterste best om alle kinderen van goed onderwijs te voorzien, maar achter de schermen is de NOOD hoog. GOED ONDERWIJS… daar hebben alle kinderen recht op!

Gratis oppastraining voor jongeren

Zaterdag ochtend geef ik een GRATIS try-out voor jongeren tussen de 13 en 20 jaar. Oppastraining voor jongeren die op kinderen uit de buurt of van familie passen, of op zoek zijn naar een oppas gezin.

De lijst van de OPNH met drie mensen uit het HAL-gebied.

De OPNH (Ouderen Partij Noord Holland)  is een partij die al sinds 1995 borg staat voor onafhankelijke politiek in de Provinciale Staten.  Ook op 20 maart aanstaande doen zij weer mee. Op de lijst staan drie mensen allen afkomstig vanuit het HAL gebied.

Meer vrouwen dan ooit op de kieslijsten bij het Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier

Noord-Holland – Maar liefst 85 vrouwen staan er op de kieslijsten van het Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier (HHNK). Het waterschap heeft daarmee het hoogst aantal vrouwelijke kandidaten van heel Nederland.

De cloud is nog ongrijpbaar voor veel senioren

De meeste senioren weten wat ‘bestanden in de cloud opslaan’ betekent, maar één op de tien heeft geen idee wat de cloud is. Toch gebruiken veel ouderen de cloud nog niet (39%).

Pagina's