Sport

BROEK OP LANGEDIJK Woensdagavond staat de tweede speelronde op het programma van de Zuurkoop. Zaterdag deelden BOL en Vrone de punten op de openingsdag. Het werd 1-1. 
HEERHUGOWAARD Na de tweede speelavond van de strijd om de Waardcup lijkt SVW'27 de toernooizege niet meer te kunnen ontgaan.
Advertorial
HEERHUGOWAARD Speel-o-theek De Zusjes in Heerhugowaard houdt 23 maart de officiële opening. Een speel-o-theek is een soort bibliotheek waar je geen boeken...
De NOORD De betrokkenheid in De Noord om deze jubileumweek tot een succes te maken is enorm groot. Iedereen is enthousiast en je merkt echt dat we nog meer één club zijn geworden doordat we nu met de voetbal en het handbal op hetzelfde complex spelen."
HEERHUGOWAARD Wielerevenement Tour de Waard vierde een gouden jubileumeditie om u tegen te zeggen. De overwinning ging bij de dames(foto) naar Winanda Spoor, terwijl Kay Blokdijk het eerste over de finish ging bij de mannen sportklasse over 50 km. De winnaar bij de elite beloften amateurs, die 100 km aflegden, werd uiteindelijk Jorne Videler.
Advertorial
Groot feest bij Allekabels.nl. De grootste kabelwebshop van Nederland bereikt deze week de mijlpaal van twee miljoen klanten, waarvan ook een groot deel uit de regio...
BROEK OP LANGEDIJK Op het complex van BOL begint zaterdag 17 augustus de strijd om de Zuurkoolcup. LSVV, BOL, Vrone en DTS gaan in een halve competitie uitmaken wie zich voor een jaar 'de beste van Langedijk' mag noemen.
HEERHUGOWAARD Voor de 50e keer staat het centrum van Heerhugowaard komende zondag weer in het teken van Tour de Waard. Het wielerevenement is nog steeds ongekend populair en trekt altijd duizenden toeschouwers.
Advertorial
Lekker een dagje het water op in Zuid Scharwoude. Een boot huren om een dag vol vaarplezier te hebben. Het kan hier in de regio en ook in verschillende andere wateren in...
HEERHUGOWAARD The Athlete Club organiseert voor de 11de keer een cursus 'hardlopen voor de beginnende hardloper.' Zondag 1 september om 19:30 uur gaat de eerste training van een reeks van 6 trainingen van start.
DE NOORD De duels tussen SVW '27 en Reiger Boys en KSV-WMC zijn komende zaterdag om 18.30 uur de openingswedstrijden van de Waard Cup.
HEERHUGOWAARD Voor doelman Peter Rozenbeek was maandag 5 augustus de aftrap van de 23e voorbereiding op een nieuw zaalvoetbalseizoen van FC Marlène. Voor de gebroeders Wessel en Felix Verhaar was het de eerste keer dat ze meetrainden met de Heerhugowaardse eredivisionist. De Rotterdammers speelden afgelopen jaren voor TPP /Feyenoord Futsal....