• Repetitie Cats

    Luus Meijer
  • repetitie Joseph

    Simone Dekker

Snuffelen bij Oberon Theaterproducties

16-01-2019, 16:54 | Lezersnieuws | Miranda

P E R S B E R I C H T

SNUFFELEN BIJ OBERON THEATERPRODUCTIES

WEES WELKOM TIJDENS DE OPEN MUSICAL REPETITIES

 

ALKMAAR - Toneelspelen, zingen en dansen… Kun je er niet genoeg van krijgen? Je bent van harte welkom tijdens de open repetities van Oberon Theaterproducties. Op zaterdag 26 januari zie je de musicalgroep 14-21 jaar in actie met de musical ‘CATS’; van 09:30 tot 12:00 uur op de Olympiaweg 17 in Alkmaar. Op dinsdag 5 februari kun je van 18:00 tot 19:30 uur komen kijken naar een gedeelte uit de musical ‘Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat’; bij de Musical-groep 9-14 jaar op de Drechterwaard 16 in Alkmaar. Tijdens de open repetitie geven de leden je graag een voorproefje van de musical waar ze aan werken.

 

Kattenfeest met Cats

Het tijdloze verhaal van CATS raakt zowel jong als oud: het speelt zich af op de meest speciale avond van het jaar, waarop de katten hun grote bal vieren. Eén van hen wordt door Old Deuteronomy uitverkoren om een nieuw, herboren kattenleven te gaan beginnen. Grizabella, de reizende glamourkat, keert juist op deze avond naar huis terug. Ze wil dolgraag weer contact met haar familie, maar die willen niets meer van haar weten. Het kattenfeest wordt wreed verstoord wanneer Old Deuteronomy wordt ontvoerd door een schurkachtige kat. Hoe loopt dat af?

 

De bijzondere gave van Joseph

Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat vertelt het verhaal van Joseph, die de bijzondere gave heeft om dromen te kunnen verklaren. Hij is het lievelingskind van zijn vader en zijn broers zijn heel jaloers. Zij verkopen Joseph aan Egyptische slavenhandelaren. Als alles verloren lijkt te zijn, gloort er plotseling een sprankje hoop: de farao heeft slaapproblemen en Joseph is de enige die hem kan helpen…

 

De musicals in het theater zien?

Voor beide musicals (CATS: zaterdag 6 en zondag 7 april, Joseph: zaterdag 1 en zondag 2 juni) is de kaartverkoop gestart. Bestellen kan rechtstreeks via Oberontheater.nl of via telefoonnummer 06 506 180 32.

 

________________________________________________________________________

Noot voor de redactie:
Meer informatie of fotomateriaal kunt u opvragen via Luus Meijer 06 506 180 32, of via secretariaat@oberontheater.nl.