Save the Date - Keu-ze'93

07-12-2017, 23:43 | Lezersnieuws | Kees Tesselaar

Save the date ! In de week van 9 tot en met 14 april 2018 organiseert stichting Keu-ze’93 haar 25e Keu-ze’93 toernooi bij Café Millers in Heerhugowaard. Na een geslaagde 24e editie bij Café Marlene kunnen alle biljartliefhebbers in Heerhugowaard en omstreken deze week al in de agenda zetten.

Stichting Keu-ze’93 wil haar 25 jarig jubileum vieren door o.a. gratis deelname van de biljarters die vorig jaar meededen, een mooie demonstratie tijdens de finale-avond en een buffet voor alle finalisten.

Wij zouden het fantastisch vinden als veel oud-deelnemers weer de keu zouden oppakken en deze 25e editie meedoen. Het blijft namelijk een open toernooi. Inschrijven is ook al mogelijk via www.keuze93.nl of via de flyer/inschrijfformulier.

Ook dit jaar strijden de G-biljarters voor de titel. Een aantal G-biljarters kruizen zelfs de degens met valide biljarters. Wie weet dringt één van hen net als vorig jaar weer door tot de finaledag.

Kortom, zet de week van 9 tot en met 14 april 2018 al in uw agenda of schrijf u in! Wij hebben in ieder geval zin in een geweldig toernooi !