• Huidverbetering behandeling

    cns

Rimpels weg zonder Botox of Fillers

11-11-2018, 15:09 | Lezersnieuws | Cindy

We willen allemaal ouder worden maar liever er niet ouder uitzien... Botox en fillers vinden velen eng of een stap te ver maar ja .. wat dan?

?????? ???????? ???????????? ???????? ?????????????????????? ???? ???????? ?????????? ?????????? ???? ??????????????????!!
Age Perfectly is gespecialiseerd in de Plasma behandeling en één van de slechts 20 salons in Nederland & België die met deze techniek werken!

Met Jett Plasma kunnen wij fijne lijntjes verwijderen, diepe lijnen verminderen, huid weer strakker maken, Rosacea, couperose en acne verminderen. Perfect om er jaren jonger uit te zien zonder hersteltijd en volledig pijnloos.  De behandeling is VOLLEDIG NATUURLIJK !!! Er wordt gebruik gemaakt van jouw huid eigen herstelvermogen.

Behandeling al vanaf €54.95

Bij een Jett PLasma lift behandeling gebeurd het "Liften"van de huid met een soort pen waaruit kleine plasmastroompjes komen die diep door alle huidlagen doordringen tot in de bindweefsel laag. Jouw eigen huid wordt weer gereactiveerd om o.a. collageen en elastine aan te maken.

PIJNLOOS - GEEN HERSTEL PERIODE

Geen botox, geen fillers of chirurgische ingrepen. Je kunt direct na de behandeling weer door met jouw bezigheden.

ONZE SPECIALITEITEN

Een jongere en stralende uiterlijk
Verminderen Pigment- en Ouderdomsvlekken
Verminderen Acne, Couperose en Rosacea
Verstevigen lossere huid
Rimpels verminderen

Bel of App ons voor meer informatie of om een afspraak te maken op 0625259993

Age Perfectly
Stationsplein 99 - kantoor 183
1703 WE Heerhugowaard
https://ageperfectly.nu