• alles met en zonder stekker is welkom

    ME RINTEL

Repair Cafe Langedijk

04-11-2018, 16:10 | Lezersnieuws | ME

Als Repair Café  richten we ons op een breed publiek. Jong,oud, arm of rijk; bij ons staat voor iedereen de deur open. Met nadruk ook voor mensen die ons willen helpen. Hebt u spullen die aan een kleine reparatie toe zijn of wilt u zelf uw reparatiekennis opschroeven, kom dan langs. Naast elektronische apparatuur zoals computers kunt u langs komen voor eenvoudige kledingreparaties. Ook  alles met een stekker is welkom! 

In november zijn we de 14e in de Sociale winkel en de 28ste in het Behouden Huis. In Oudkarspel is er hulp bij kledingherstel. Niet in de Sociale Winkel. Een nieuwtje: het reparatiecafé komt terug in Sint Pancras! Houd de berichtgeving in de gaten.

Ervaren reparateurs zullen de reparatie samen met u verrichten, zodat u een soortgelijke reparatie (in het vervolg) zelf zult kunnen uitvoeren. Het op peil brengen van de grotendeels vergeten reparatiekennis is namelijk ook een doel ven het landelijke initiatief Repair Café.

Elke 2e en 4e woensdag is er repair café in Langedijk. Eerst van 14:00-16:00 in de Sociale winkel in WC Broeker Veiling. De vierde woensdag van de maand in het Behouden Huis te Oudkarspel van 14: 00 tot 16:00.