• Marga van Genderen geeft een behandeling

    Daniel Vos
  • Marga van Genderen en Tim van Til

    Daniel Vos

PUUR Osteopathie breidt uit naar Heerhugowaard

13-12-2018, 09:23 | Lezersnieuws | tim

PUUR Osteopathie heeft sinds 1 december een nieuwe locatie geopend in Heerhugowaard, verteld Marga van Genderen. Op het Stationsplein 49, naast het station, kunnen mensen van alle leeftijden voortaan terecht bij een team van osteopaten. Op diverse dagen en dagdelen in de week. Ook s’avonds.

Wij willen heel graag, Osteopathie ook onder de aandacht brengen bij de inwoners van Heerhugowaard, omdat we een bijzonder goed effect hebben op klachten aan de rug, nek, hoofdpijn en maag- en darmklachten.

 

Het diverse osteopathie team, bestaande uit mannen en vrouwen, is al meerdere jaren werkzaam op verschillende locaties in Alkmaar. Nu is de praktijk uitgebreid naar Heerhugowaard, waar ikzelf ook woonachtig ben.

 

De meeste geziochte item op onze website is nog steeds: ‘wat is osteopathie’. Osteopathie is rond 1980 al in Nederland neergestreken, en komt oorspronkelijk uit Noord-Amerika. Osteopathie is een officieel erkende discipline in de gezondheidszorg. Het heeft als doel het functioneren van het lichaam te verbeteren of te herstellen. In de behandeling wordt er gekeken naar de mens als geheel. De osteopaat gaat op zoek naar de primaire oorzaak van de klacht(en). De plaats waar de klacht wordt ervaren, kan namelijk afwijken van de plaats van de bron van de klacht. De osteopaat zorgt voor beweeglijkheid van weefsel door de samenwerking tussen het zenuwstelsel, houdings- en bewegingsapparaat (spieren, botten, gewrichten, bindweefsel) en het orgaanstelsel te optimaliseren. Hiervoor maakt de osteopaat gebruik van zachte fysieke mobilisaties en manipulaties.

 

PUUR Osteopathie helpt het lichamelijk functioneren te verbeteren van personen in alle leeftijden en met een breed scala aan lichamelijke klachten. Zij zijn gespecialiseerd in rug-, nek-, schouder-, en darmklachten. En behandelingen bij baby’s en kinderen.

 

Kijk voor meer informatie op www.puurosteopathie.nl. Of maak

direct een afspraak om de lichamelijk klachten te verminderen. Bel naar 072-5610077

 

OPENINGSAANBIEDING* PUUR OSTEOPATHIE

BOEK NU EEN OSTEOPATHIE BEHANDELING VAN 1 UUR IN HEERHUGOWAARD BIJ PUUR OSTEOPATHIE, EN ONTVANG €14 KORTING OP DE EERSTE BEHANDELING ÉN EEN BALANSKUSSEN T.W.V. €12,50 KADO.

*Deze actie geldt voor de eerste 30 deelnemers. Per persoon kan er een keer van de actie gebruikt worden gemaakt.