• Maaltijdservice Wonen Plus Welzijn

    Wonen Plus Welzijn

Proeverijen Maaltijdservice WPW

04-05-2018, 18:46 | Lezersnieuws | Ineke Vroling

Datum:

donderdag 17 mei 2018, 11:00

Locatie:

dorpsstraat 804
Behouden Huis
Oudkarspel

Prettig zelfstandig blijven wonen is fijn, maar wat als u door leeftijd en/of beperking niet meer in staat bent zelf een gezonde maaltijd te bereiden? Ook wanneer u zorgt voor uw partner of naaste, is het soms fijn eens niet te hoeven koken.

De maaltijdservice van WPW (voorheen tafeltje dekje) is welllicht een goede oplossing. De maaltijden van Woonzorggroep SAMEN worden koelvers bereid, waardoor voedingsstoffen optimaal behouden blijven. Ook bij dieetwensen zijn vele mogelijkheden. Dagelijks is er een uitgebreide menukeuze.

Een betrokken team van vrijwillig maaltijdchauffeurs bezorgt v??r de middag de maaltijden aan huis. Een prettige gedachte is dat zij tevens een signalerende functie hebben.

Ge?nteresseerd? Binnenkort zijn er drie gratis proeverijen om kennis te maken met de maaltijdservice. U bent op 17 mei vanaf 11 uur welkom in Het Behouden Huis, Dorpsstraat 850 in Oudkarspel, op 24 mei vanaf 11.45 uur in De Anbouw, Dorpsstraat 610 in Noord Scharwoude en op 31 mei vanaf 11 uur in De Geist, Vinkenlaan 7 in Sint Pancras.

Interesse in de proeverij of de maaltijdservice? Info/aanmelding via tel. 0226-318050 of email langedijk@wonenpluswelzijn.nl