Korte opfriscursus verkeersregels

19-09-2018, 17:18 | Lezersnieuws | Chris Rode

Datum:

donderdag 25 oktober 2018, 10:00

Locatie:

Parelhof 1A
Bibliotheek
Heerhugowaard

Nieuwe regels De laatste jaren is het op de weg steeds drukker geworden. De regelgeving is hierop aangepast en tussentijds ingrijpend gewijzigd. Regels zijn uit het verkeersreglement geschrapt en nieuwe zijn erbij gekomen. Denk bijvoorbeeld aan rijden op het fietspad, voorrangsregels voor langzaam verkeer en regels ten aanzien van handsfree bel?len. Bovendien zijn er diverse soorten voertuigen bijgekomen, zoals de brommobiel en de Segway. Wat mogen die bestuurders wel of juist niet en waar mogen ze wel of niet rijden? Deze ochtend is bedoeld om uw verkeerskennis op te frissen en al uw vragen te beantwoorden.

De Ochtenden Heerhugowaard Bibliotheek Kennemerwaard organiseert iedere maand op een donderdagochtend een programma voor senioren met als titel: De Ochtenden. Deze ochtenden staan in het teken van cultuur en informatie, maar ook gezellig samenzijn en nieuwe mensen ontmoeten

Aanmelden Wilt u uw verkeerskennis een opfrisbeurt geven? Deze cursus is op dinsdagochtend 25 september van 10.00 tot 12.00 uur in Bibliotheek Kennemerwaard locatie Heerhugowaard, Parelhof 1A. Het volgen van deze korte opfriscursus kost ? 3,00. Een kopje koffie of thee is bij de prijs inbegrepen. Aanmelden kan op ww.bibliotheekkennemerwaard.nl via de agenda of bij de Klantenservice in de bibliotheek (u betaalt met pin).