Buitenspeeldag

26-03-2018, 12:47 | Lezersnieuws | Debbie Adrichem

Datum:

woensdag 13 juni 2018, 13:30 tot 16:30

Locatie:

Stella Agsteribbeland 1
Buitenspeeldag
Heerhugowaard

Buitenspeeldag S. Agsteribbeland: jij komt toch ook?

Woensdag 13 juni is het weer zover: dan is het Buitenspeeldag! Ook dit jaar organiseert het Wijk Activiteiten Team Zuidwijk-Huygenhoek weer een gezellige middag waarbij buitenspelen centraal staat. Goed nieuws dus voor alle kinderen die het heerlijk vinden om lekker buiten te spelen. Hoor jij hier ook bij? Kom dan op 13 juni van 13.30 uur tot 16.30 uur naar het Stella Agsteribbeland om er weer een mooi buitenspeelfeest van te maken.

Er is deze middag weer veel te doen. Zo hebben we onder andere een waterrace, 4 op een rij, ringwerpen, touwtrekken, steltlopen, Ezeltje Prik en het grote ?gatenkaas-spel?. Heb je geen idee wat dit is? Kom naar onze buitenspeeldag en je weet het! Voor de allerkleinsten hebben we onder andere een springkussen en een ballenbak. En natuurlijk kunnen alle kinderen meewerken aan een mega-stoepkrijttekening. Ook kun je je laten schminken of een glittertattoo latten zetten. Om bij te komen van al dat spelen zorgen we voor drinken en is onze popcornkraam weer aanwezig.

Kom dus op 13 juni vanaf 13.30 uur met vriendjes en vriendinnetjes naar het Stella Agsteribbeland en speel mee!! Als jullie goed weer bestellen, dan regelen wij de rest en moet het weer een prachtige middag gaan worden. Tot dan!