Zakelijk lezersnieuws

Acdapha Groep stapt over op toedienregistratie systeem MediCheck

ALKMAAR, 31 mei 2018 – De collectieve groep van samenwerkende apotheken hebben definitief hun keuze laten vallen op MediCheck die de papieren toedienlijsten moet gaan vervangen.

Communicatiekanalen ontploft bij winnaar ondernemingsverkiezing Drukkerij Proja

De telefoon staat al twee dagen roodgloeiend, mailboxen overstromen en social media exploderen: dat het winnen van de Ondernemingsverkiezing Noord-Holland in de categorie MKB Klein op 16 mei jl.

Jett Plasma Lift voor huidverbetering

Heeft u last van rimpels, rosacea, couperose, vochtzakken, wallen of hangende oogleden, Acne, spatader spinnenweb etc? Jett Plasma lift biedt u de mogelijkheid om hier pijnloos en effectie van af te komen. Geen naalden, chirurgie of botox/fillers en u heeft geen hersteltijd nodig.

Etos Middenwaard viert heropening met klanten

Vrijdag 4 mei wordt het een feestelijke dag in het Heerhugowaardse winkelcentrum Middenwaard. Dan gaat om 9.00 uur de verbouwde Etos van de familie Komen weer open. “We vieren de opening van onze winkel samen met klanten.

MediCheck gaat samenwerking aan met Buurtzorg voor het verhogen van de medicatieveiligheid

ALKMAAR, 3 april 2018 – MediCheck is na het succesvol afronden van de pilotfase een overeenkomst aangegaan met thuiszorgorganisatie Buurtzorg. Buurtzorg heeft op dit moment met meerdere elektronische toedienregistratiesystemen pilots lopen.

Ben jij een expert? Schrijf een boek!

Een (e-)boek kan veel betekenen voor je business. Het vergroot je naamsbekendheid en verhoogt je expertstatus, een perfecte marketingtool. Maar wat komt er allemaal kijken bij het schrijven en uitgeven van een boek?

Haptonomie Workshop 'Grenzen'

Op 3 maart 's middags en op 7 maart 's avonds geeft Gerda Ponte, haptotherapeut bij Praktijk Hapsis, de haptonomie workshop Grenzen.

Heb jij moeite met grenzen aangeven en ?nee? zeggen? Vraag je je vaak af wat anderen vinden? Ben je onzeker en weet je soms niet wat je wilt en kunt?

Even voorstellen....

Zoals u wellicht al heeft gezien is er in Heerhugowaard de Noord een nieuw bedrijf. Kuzuia.

Kuzuia geeft klankmassages. En omdat niet iedereen weet wat een klankmassage is, stel ik hierbij mijn bedrijf aan u voor.

Nieuwe fashion store Miller&Monroe geopend in Heerhugowaard 

Afgelopen vrijdag is de nieuwe fashion store Miller&Monroe geopend in winkelcentrum Middenwaard in Heerhugowaard. Miller&Monroe, genoemd naar het echtpaar Arthur Miller en Marilyn Monroe, is meer dan alleen een kledingzaak.

1,5 miljoen voor Natuurpark Geestmerloo

Het recreatieschap heeft 1,5 miljoen beschikbaar om te besteden aan de inrichting van een deel van Natuurpark Geestmerloo.

Pagina's