Sport lezersnieuws

Walking Football

Op de dinsdag ochtend wordt er op Sportpark de Kabel te Heerhugowaard het voetbalspel Walking Football gespeeld. Vanaf 10.00 wordt er begonnen met een warming-up van 10 minuten waarna het voetbalspel wordt gespeeld. Iedereen is van harte welkom en de deelname is geheel gratis.

Mind-Walk mini training

Ontspannen de zomer(vakantie) in; zodat je thuis, op je werk of de natuur ook bewust/mindful tijd voor jezelf kunt maken. Wil jij dat ook?

Walking Football Heerhugowaard

Op dinsdag 12 juni 2018 wordt er Walking Football gespeeld op Sportpark de Kabel te Heerhugowaard. Vanaf 10.00 wordt er begonnen met een warming-up waarna het Walking Football wordt gespeeld. Deelname is gratis en iedereen kan meedoen, vrouwen en mannen.

Bedrijven Toernooi SVW'27

Een geweldig feest

Walking Football Heerhugowaard

Walking Football is voor iedereen die nog even tegen een voetbal wil schoppen. Alleen er mag niet worden hardgelopen, vandaar de naam Walking Football. Aanvang van deze activiteit is 10.00 uur en duurt tot 11.00 uur.

Voetbal toernooi op Sportcomplex de Kabel

Nu ook volop kansen voor meiden die willen voetballen. Bij de voetbalvereniging SVW'27 zijn er nu volop kansen om ook aan meiden voetbal te doen. Voor het seizoen 2018 - 2019 zijn er reeds een 5 tal teams ingeschreven voor de competitie.

Bedrijfsvoetbaltoernooi

Aan het bedrijfsvoetbal toernooi doen diverse bedrijven mee vanuit Heerhugowaard. Een van de deelnemende teams is Vip werk.nl. Dit team bestaat uit mensen die meedoen aan een integratie project van uit Nederland. Het team bestaat uit mensen uit Iran, Syri? en nog andere landen.

Walking Football Heerhugowaard

Dinsdag 29 mei Walking Football Heerhugowaard begint om 10.00 uur met hun activiteit. Walking Football begint met een warming-up van 10 minuten waarna het speel wordt gespeeld van 50 minuten.

Bedrijven voetbaltoernooi

SVW'27 is een club in beweging en wil graag haar netwerk en prachtige accommodatie delen met bedrijven in de regio. Om het nuttige en aangename met elkaar te verenigen organiseren wij het jaarlijkse bedrijfs voetbaltoernooi op vrijdag 1 juni 2018. Deelname kan nog:

Roeivereniging Ossa succesvol bij Spaarne Lente Race!

Heerhugowaard – Marit Bak en Amber Breed van roeivereniging Ossa uit Heerhugowaard, hebben blik gehaald op de Spaarne Lente race.

Pagina's