Lokaal lezersnieuws

Jongen (17)uit Heerhugowaard loopt top show voor Louis Vuitton in parijs

De 17 jarige scholier Jairo Bierling uit Heerhugowaard loopt top show voor het wereldberoemde merk Louis Vuitton in parijs.

De 2 J's van Zurich (NL) naar Zurich (CH) voor de Hersenstichting

Het idee om met een barrel rally mee te doen kwam van Jan. Hij zei: Jacques we kopen samen een oude auto, we gaan wel met een goede bak op weg, en gaan een paar dagen lekker toeren en het gaat er om dat we plezier hebben.

Actie en gezelligheid tijdens jaarlijks Forte Zomerfeest

Afgelopen zaterdag 9 juni vonden op meerdere plaatsen tegelijk het jaarlijkse Forte Zomerfeest plaats voor alle kinderen van de kinderdagverblijven, peuteropvang en buitenschoolse opvang van Forte Kinderopvang.

Kerk-Kroeg-Kerkmeer-excursie te Oudkarspel

Het bestuur van de Stichting Regionale Archeologie Gheestmanambocht (RAG) heeft voor zaterdag 23 juni 2018 een Kerk-Kroeg-Kerkmeer-excursie georganiseerd, dit keer naar de Kooger Kerk in Zuid-Scharwoude en de Allemanskerk in Oudkarspel. 

Noord-Holland Noord opent 200 kilometer lang sloepennetwerk

Zaterdag 2 juni is een 200 kilometer lang vaarnetwerk voor kleine pleziervaart in de regio Noord-Holland Noord officieel geopend. Dit vaarnetwerk is onderdeel van het Sloepennetwerk waarmee via de website en app vaarroutes gepland kunnen worden.

TORNADO VOOR DE DERDE KEER OP RIJ KAMPIOEN 

TORNADO – DSOV

Met de winst op DSOV is TORNADO voor de derde keer op rij veldkampioen geworden

blues in langedijk

BLUES IN CAFé WELGELEGEN BROEK OP LANGEDIJK

De eikenprocessierups: heb jij ‘m al gezien? Help mee om ze in kaart te brengen

De eerste eikenprocessierupsen duiken weer op. De harige rups kruipt in eikenbomen en zorgt voor veel overlast tussen mei en juni. Vroeger kwamen eikenprocessierupsen alleen voor in warme landen in Zuid-Europa maar ze zijn tegenwoordig ook op grote schaal in Nederland te vinden.

Nieuws van Han Fortmann tweetalig

Nog vóór de landelijke eindexamens zijn begonnen, zaten de tto-leerlingen van Han Fortmann al in het examenlokaal te zwoegen. Zij legden een internationaal examen in het vak Engels af, het International Baccalaureate.

"wil je ons steunen in de strijd?"

Alpe d'HuZes 2018

Pagina's