Lezersnieuws

Etos Middenwaard viert heropening met klanten

Vrijdag 4 mei wordt het een feestelijke dag in het Heerhugowaardse winkelcentrum Middenwaard. Dan gaat om 9.00 uur de verbouwde Etos van de familie Komen weer open. “We vieren de opening van onze winkel samen met klanten.

Damtoppers van Kindcentrum De Vaart

Afgelopen zaterdag 21 april vonden de halve finales van het NK schooldammen plaats in twaalf speelplaatsen: Doetinchem, Gorinchem, Gramsbergen, Huissen, Schagen, Uithuizen, Enschede, Hijken, Lelystad, Naaldwijk, Rijen en Wageningen.

Walking Football

Op dinsdag 24 April wordt er Walking Football gespeeld op Sportpark de Kabel te Heerhugowaard. De aanvangstijd is 10.00 uur en er wordt begonnen met een warming-up van 10 minuten waarna het Football spel wordt gespeeld. Dit duurt tot 11.00 uur. Deelname is geheel gratis.

Auto als kunst

De kinderen van de praktijkschool de Focus uit Heerhugowaard, hebben met 3e jaars stagiaire Nikki Eppenga van de iPabo uit Bergen een project gestart rondom het thema 'auto als kunst'.

KCWF JongeHondenDag & Veteranenshow

Bezoek de JongeHondenDag en Veteranenshow Op 8 juli 2018 organiseert de KCWF in Heerhugowaard drie evenementen op één dag: De Jonge rashondendag, De Ras- en stamboomloze hondendag en De Veteranenshow.

Kaboutervoetbal

Vanaf 10.15 tot 11.15 is er op het hoofdveld van SVW'27 kaboutervoetbal. Jongens en meisjes vanaf 5 jaar kunnen daaraan deelnemen. De trainingen staan onder begeleiding van jeugdtrainers van SVW'27.

Bezoek de KCWF op de Dag van de Hond

Bezoek de Kynologen Club West-Friesland op Dag van de Hond

Voor de achtste keer wordt op zondag 27 mei de landelijke Dag van de Hond georganiseerd door de Raad van Beheer op Kynologisch gebied. Dit jaar staat het thema ?Sport en Spel? centraal.

Voetbalprogramma SVW'27 thuiswedstrijden

Programma zaterdag 21 April 2018

Hooperswedstrijd bij de KCWF

LANDELIJKE WEDSTRIJD HOOPERS Op 6 mei, 09.00 uur, wordt bij de Kynologen Club West-Friesland in Heerhugowaard een landelijke wedstrijd Hoopers gehouden.

Pagina's