Lezersnieuws

Jonge Heerhugowaardse DJ RCG door naar de finale van de Nederlandse DJ Kampioenschappen

Jonge Heerhugowaardse DJ RCG in de finale van de Officiële Nederlandse DJ Kampioenschappen

 

1,5 miljoen voor Natuurpark Geestmerloo

Het recreatieschap heeft 1,5 miljoen beschikbaar om te besteden aan de inrichting van een deel van Natuurpark Geestmerloo.

Hugo Boys toch nog langs Con Zelo

Op een wat koude en natte zondagmiddag moest de derby tegen Con Zelo uit het Waarland gevoetbald worden. Als warming up kwamen de meeste voetballers uit het Waarland op de fiets naar de Noord. Dit zou niet het gewenste resultaat opleveren want de drie punten bleven in de Noord.

Videofilmclub zoekt nieuwe leden.

De videofilmclub is opgericht in 1981 in Heerhugowaard en heeft nu leden uit Alkmaar en Heerhugowaard.

 

Filmen met een (video) filmcamera, fototoestel, tablet of smartphone kan iedereen.

Hofmans en Beerepoot snelste Hera veteranen bij crosswedstrijd SAV

Grootebroek - Op zondag 19 november vond de derde cross van het wintercircuit georganiseerd door atletiekvereniging SAV op sportpark de Rozenboom plaats. Als eerste startgroep vertrokken om 10:30 uur de jongens en meisjes in de leeftijdscategorie tot en met 9 jaar.

Opbrengst collecte Alzheimer Nederland

De collecte van Alzheimer Nederland heeft in Stompetoren, Grootschermer, Driehuizen en Oterleek in de week van 6 t/m 11 november € 1.556,42 opgebracht. De organisatie bedankt hiervoor alle gevers en collectanten.

Volgend jaar ook meehelpen?

GroenLinks Langedijk komt langs in winderig Sint Pancras

Ook in Langedijk is meegedaan met de landelijke huis aan huis acties van GroenLinks.

In een winderig Sint Pancras gingen de mensen van GroenLinks Langedijk langs de deuren om met inwoners in gesprek te gaan.

Opvallend is de grote betrokkenheid van de inwoners bij hun dorp.

Reiger Boys-vrouwen winnen zaalderby van Hovocubo (2-4) 

HOORN - De Noordhollandse derby in de Eredivisie zaalvoetbal voor vrouwen tussen Hovocubo en Reiger Boys is een prooi geworden voor de ploeg uit Heerhugowaard.

Yin Yoga XL

Deze extra lange les is zowel ontspannend als intensief. Door lang aangehouden zittende houdingen, waarbij de spieren ontspannen blijven, worden zowel het bindweefsel, waarin de meridianen zich bevinden, die verbonden zijn met bepaalde organen, als de gewrichten gestimuleerd en hersteld.

Bijeenkomst veilig medicijngebruik

NOORD-SCHARWOUDE Van alle ouderen gebruikt 96 procent medicijnen. Gemiddeld vijf per dag en dat al 13 jaar lang. Een jaarlijkse medicatiebeoordeling ontbreekt, waardoor niemand zicht heeft op de gevolgen van verkeerd medicijngebruik.

Pagina's