Lezersnieuws

Jongen (17)uit Heerhugowaard loopt top show voor Louis Vuitton in parijs

De 17 jarige scholier Jairo Bierling uit Heerhugowaard loopt top show voor het wereldberoemde merk Louis Vuitton in parijs.

Walking Football

Op de dinsdag ochtend wordt er op Sportpark de Kabel te Heerhugowaard het voetbalspel Walking Football gespeeld. Vanaf 10.00 wordt er begonnen met een warming-up van 10 minuten waarna het voetbalspel wordt gespeeld. Iedereen is van harte welkom en de deelname is geheel gratis.

De 2 J's van Zurich (NL) naar Zurich (CH) voor de Hersenstichting

Het idee om met een barrel rally mee te doen kwam van Jan. Hij zei: Jacques we kopen samen een oude auto, we gaan wel met een goede bak op weg, en gaan een paar dagen lekker toeren en het gaat er om dat we plezier hebben.

Mind-Walk mini training

Ontspannen de zomer(vakantie) in; zodat je thuis, op je werk of de natuur ook bewust/mindful tijd voor jezelf kunt maken. Wil jij dat ook?

Walking Football Heerhugowaard

Op dinsdag 12 juni 2018 wordt er Walking Football gespeeld op Sportpark de Kabel te Heerhugowaard. Vanaf 10.00 wordt er begonnen met een warming-up waarna het Walking Football wordt gespeeld. Deelname is gratis en iedereen kan meedoen, vrouwen en mannen.

Actie en gezelligheid tijdens jaarlijks Forte Zomerfeest

Afgelopen zaterdag 9 juni vonden op meerdere plaatsen tegelijk het jaarlijkse Forte Zomerfeest plaats voor alle kinderen van de kinderdagverblijven, peuteropvang en buitenschoolse opvang van Forte Kinderopvang.

Kerk-Kroeg-Kerkmeer-excursie te Oudkarspel

Het bestuur van de Stichting Regionale Archeologie Gheestmanambocht (RAG) heeft voor zaterdag 23 juni 2018 een Kerk-Kroeg-Kerkmeer-excursie georganiseerd, dit keer naar de Kooger Kerk in Zuid-Scharwoude en de Allemanskerk in Oudkarspel. 

Bedrijven Toernooi SVW'27

Een geweldig feest

Walking Football Heerhugowaard

Walking Football is voor iedereen die nog even tegen een voetbal wil schoppen. Alleen er mag niet worden hardgelopen, vandaar de naam Walking Football. Aanvang van deze activiteit is 10.00 uur en duurt tot 11.00 uur.

Noord-Holland Noord opent 200 kilometer lang sloepennetwerk

Zaterdag 2 juni is een 200 kilometer lang vaarnetwerk voor kleine pleziervaart in de regio Noord-Holland Noord officieel geopend. Dit vaarnetwerk is onderdeel van het Sloepennetwerk waarmee via de website en app vaarroutes gepland kunnen worden.

Pagina's